Στα Κριεζά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Κούκουζας με τους συνεργάτες του

 


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Ευάγγελος Κούκουζας,  την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, μαζί με τους συνεργάτες του συγκεντρώθηκαν σε μια φιλική ατμόσφαιρα εκτός εργασιακού χώρου, για να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα,  βγαίνοντας από τους εντατικούς ρυθμούς  της δουλειάς και κάνοντας  ένα μικρό διάλειμμα για να βρουν τον τυχερό του  φλουριού για το 2022. 
Τυχερότερος της ομάδας στάθηκε ο Σπύρος Μαρούλης,  Οικονομολόγος και  Συντονιστής ΟΤΔ, υπεύθυνος του υποκαταστήματος  Κοινοπραξίας των Εταίρων  "Αναπτυξιακή Εύβοιας ΑΕ" και "Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας ΑAΕ ΟΤΑ" στο δημαρχιακό μέγαρο Κριεζών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κούκουζας, όπως μαρτυρά και το πλατύ χαμόγελο του, είναι  φανερά ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει με τους συνεργάτες του. 
 

"Με χαρά και με την συμμετοχή της Ομάδας Τοπικής Δράσης και Δημάρχων του LEADER Νοτίου Εύβοιας η Κοινοπραξία Αναπτυξιακής Ευβοίας- ΟΑΣΕ έκοψε και εφέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η εταιρεία έχει κάθε λόγω να περηφανεύεται, γιατί σπάζοντας κάθε Πανελλήνιο ρεκόρ με την αξιόλογη δουλειά της στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματικότητα στη Εύβοια, κατόρθωσε να υποβληθούν στο πρόγραμμα LEADER το 30% των επιχειρηματικών σχεδίων της επικράτειας στην Εύβοια.
Τυχερός της χρονιάς ο συντονιστής Κος Μαρούλης Σπύρος.
Και του χρόνου με υγεία!!!! " σημειώνει ο κ. Κούκουζας μαζί με το στιγμιότυπο  της κοπής της βασιλόπιτας,  αφήνοντας να φανεί πως κι ο ίδιος νιώθει τυχερός που έχει τέτοιους συνεργάτες !