Στα ερείπια του κλειστού Κύμης θαμμένο το αθλητικό πνεύμα των υπευθύνων από το 2017- Εικόνες ακατάλληλες για παιδιά και νέους


Εικόνες ντροπής και θλίψης . Εικόνες ακατάλληλες για παιδιά και νέους σε ένα έγκλημα που δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. 
Αρχαία τραγωδία και τους νεκρούς που αφήνανε άταφους, θυμίζει το κλειστό Γυμναστήριο της Κύμης. 
Από τον Ιανουάριο του 2017  που καταστράφηκε, από τις έντονες χιονοπτώσεις, έχει απομείνει ρημαγμένο και  εγκαταλελειμμένο, έχει καταντήσει το  φάντασμα του αθλητισμού, στην Κύμη... όπου ο αθλητισμός πριν λίγα χρόνια δέσποζε με τις  ομάδες του, και μάλιστα με ομάδα της Κύμης  στην  Α1. 
Και αναρωτιέται ο κάθε  πολίτης ... γιατί τόση αδιαφορία και απαξίωση σε ένα ζωτικό κύτταρο, τον πνεύμονα  για τα παιδιά και τον τόπο που αξίζουν να έχουν μέλλον εκεί που γεννήθηκαν και οι πρόγονοι τους, που με τον ιδρώτα τους και την δούλεψη τους κατάφεραν να δημιουργήσουν τις ρίζες τους.   
 Πόσο ακριβά κοστίζει άραγε για τους δημότες η κάθε ημέρα που το κλειστό της Κύμης παραμένει στο περιθώριο των προγραμματισμών και των έργων του δήμου, ο οποίος κρατά σιγή ιχθύος για το θέμα; 
Κι επειδή όπως ακούσαμε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, υπάρχει μια έντονη κλίση προσφυγής στα δικαστήρια ως λύση, σε πολλές εκκρεμότητες, γι αυτό το έγκλημα, το  δικαστήριο προφανώς  θα γίνει από τους δημότες, μέσα από τις κάλπες στις επόμενες δημοτικές εκλογές.