Συγκλονιστική καταγγελία 14χρονης για τον βιασμό της από τον σύντροφο της αδερφής της που αρνούνται το συμβάνΈνα ακόμη σοκαριστικό οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε από το in.gr , σύμφωνα με το οποίο ένα  14χρονο κορίτσι κατήγγειλε για βιασμό τον 32χρονο σύντροφο της αδερφή της.Το καταγγελλόμενο σεξουαλικό έγκλημα έγινε στο Περιστέρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν το κορίτσι φιλοξενούνταν για λίγες ημέρες στο σπίτι όπου η ετεροθαλής αδελφή της συγκατοικούσε με τον 32χρονο. Ο φερόμενος ως βιαστής οδηγείται στον ανακριτή. Η ίδια η 14χρονη κοπέλα, ανέφερε :

«Είχα πάει ένα κανονικό Σαββατοκύριακο, όπως όλα τα άλλα σαββατοκύριακα. Εκείνο το Σάββατο 9 Ιουνίου ήμουν στο σπίτι της ετεροθαλούς αδερφής μου που είναι 27 ετών και εκείνη την ημέρα ήρθε το αγόρι της στο δωμάτιό μου και με απείλησε να μη μιλήσω πιάνοντας με από τον λαιμό». Σύμφωνα με όσα αναφέρει η 14χρονη,  ο 32χρονος ασέλγησε πάνω στην ανήλικη.

«Φτάνει η ώρα που γυρίζω σπίτι μου», συνεχίζει η  κοπέλα «και λέω στη μητέρα μου ότι θέλω να της μιλήσω σοβαρά. Κάθισε και της είπα όλα όσα συνέβησαν. Με πήγε στο νοσοκομείο για να με δει ιατροδικαστής, μου έκαναν εξετάσεις, πήραν μερικά ρούχα από το σπίτι της αδερφής μου και τα σεντόνια μου στα οποία βρέθηκαν στοιχεία του (του θύτη) πάνω σε αυτά».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα βρέθηκαν ίχνη σωματικών υγρών του δράστη πάνω στα ρούχα και στα σεντόνια του κοριτσιού, ενώ η ίδια έφερε σημάδια τραυματισμού στα γεννητικά όργανα.

«Πέρασαν έξι μήνες. Και τώρα είναι φυλακισμένος εδώ και τρεις ημέρες», λέει η ανήλικη για τον φερόμενο ως δράστη, που βρίσκεται στο αυτόφωρο.

«Η αδερφή μου μού είπε να πω ότι έγινε με την θέλησή μου κι ότι ο 32χρονος μέσα στη φυλακή θα αυτοκτονήσει. Της απάντησα ότι με τίποτα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Νιώθω ότι δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη. Αρχικά αυτό ήθελα, να γλιτώσει (η αδερφή μου) από τα χέρια του. Είναι άτομο νευρικό και δεν έχει ωραία συμπεριφορά», καταλήγει η 14χρονη.

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στο Newpost: «Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες Δεν θα πείραζε σε καμία περίπτωση την ανήλικη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου μου. Προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί έγινε η καταγγελία και ποιο είναι το κίνητρο. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του και αυτό δείχνει ότι δεν έγινε η καταγγελλόμενη πράξη. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση και θα τα παραδώσουμε στον ανακριτή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Από τη  μία πλευρά υπάρχει η ιατροδικαστική έρευνα και όσα μας είπε το 14χρονο κορίτσι, από την άλλη υπάρχει η πλευρά ο κατηγορούμενος και η σύντροφός του, αδερφή της καταγγέλλουσας που δεν αποδέχονται την κατηγορία.