Τραγική φιγούρα η μητέρα του βρέφους που έφυγε από κορονοϊό : «Ας είναι αυτή αφορμή ο κόσμος να πιστέψει και να κάνει το εμβόλιο»

Το δεύτερο βρέφος που χάνει τη ζωή του από κορονοϊό μέσα σε μια εβδομάδα ήταν to μόλις 5,5 μηνών αγοράκι που η οικογένειά του ζει στην Κατερίνη. 

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ραγδαία» λέει συγκλονισμένη η μητέρα του που φαίνεται να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έγιναν όλα τόσο γρήγορα και έχασε το  παιδί της. 

«Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως ο ιός μπήκε στο σπίτι μας. Πού κολλήσαμε. Ποιος πρώτος ποιος δεύτερος...Το παιδάκι απλά κοιμόταν περισσότερο μέσα στην ημέρα και έτρωγε λιγότερο. Την Παρασκευή υπήρξε ένα περιστατικό. Τα χειλάκια του είχαν γίνει γκρι.πολύ γρήγορα όμως επανήλθε, αλλά μόνο για μερικές ώρες....Όλα ήταν καλά το παιδάκι το τάισα, το κοίμισα. Όταν το τάισα έκανε λίγο εμετό. Στον ύπνο του έκλαψε. Το πήρα αγκαλίτσα, πίστεψα ότι το παιδί πεινάει γιατί δεν είχε φάει πολύ καλά και την ώρα που του κάναμε το γαλατάκι, του το παιδί στα χέρια μας άρχισε να φεύγει» περιέγραψε στην τηλεόραση του MEGA  η μητέρα.

Οι γονείς  μετέφεραν γρήγορα το παιδί τους  στο νοσοκομείο Κατερίνης χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Οι γιατροί προσπάθησαν με όλες τους δυνάμεις αλλά μάταια να το επαναφέρουν. 

«Τους έβλεπα έτρεχαν μέσα έξω σαν τρελοί όλοι. Δυστυχώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ραγδαία. Δεν ξέρουμε ακόμα και εμείς τι να πούμε. Ίσως ο ιός χτύπησε την καρδούλα του, ήταν αδύναμη και δεν φαινόταν σε τόσο μικρή ηλικία».

Το βρέφος φαίνεται πως έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια κάτι ωστόσο που δεν είχε διαγνωσθεί.

«Είμαστε όλοι διπλά, τριπλά εμβολιασμένοι. Δυστυχώς δεν πιστεύουν. Ήρθε και η δική μου η σειρά να χάσω το δικό μου παιδί. Δεν ξέρω. Ας είναι αυτή αφορμή ο κόσμος να πιστέψει και να κάνει το εμβόλιο» αναφέρει συντετριμμένη η μητέρα.

Η κηδεία του βρέφους , έγινε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, βρίσκοντας  την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη και βυθισμένη στο πένθος.