Θρήνος στο Αλιβέρι για τον 55χρονο εκπαιδευτικό Ευάγγελο Μεταξά

Θρήνος στο Αλιβέρι για τον αδόκητο χαμό του 55χρονου εκπαιδευτικού Ευάγγελου Μεταξά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 55χρονος, μεταφέρθηκε το μεσημέρι, σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου υπέστη τέσσερα εμφράγματα.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, αφήνοντας ελάχιστη ώρα αργότερα την τελευταία του πνοή.

Ο 55χρονος εκπαιδευτικός εφέτος εργαζόταν ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου ενώ η σύζυγός του Ζωή Ρούσου, επίσης εκπαιδευτικός, εργάζεται στο Δημοτικό Σχολείο Δύστου.

Συντετριμμένοι είναι, η οικογένειά του, οι ηλικιωμένοι γονείς του, η σύζυγός του, το οικείο περιβάλλον του, ο τόπος όπου μεγάλωσε ο Άγιος Ιωάννης, η διδασκαλική κοινότητα και ολόκληρη η ευρύτερη περιοχή, με την τραγική είδηση του θανάτου του εκπαιδευτικού που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Δεν χωράει στο μυαλό κανενός, πώς ένας τόσο, πάντα καλοσυνάτος, ευγενέστατος και χαμογελαστός άνθρωπος έφυγε από την μια στιγμή στην άλλη, τόσο ξαφνικά.