Το "ΦΕΚ" που εξυπηρέτησε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στο 90΄ λοιπόν με απόφαση της κυβέρνησης αναβλήθηκε ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος σήμερα μεταξύ Ολυμπιακού - Παναιτωλικού.

Μια απόφαση που βεβαία εξυπηρετεί τους Πειραιώτες καθώς δεν θα παίξουν μεσοβδόμαδα όπως ήδη είχε ανακοινωθεί και θα πάνε ξεκούραστοι στην Τούμπα για τον αγώνα Πρωταθλήματος την Κυριακή 30/01.

 Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος".

 

Από την άλλη όμως και ο ΠΑΟΚ δεν θα κατεβεί στην Αθήνα καθώς η διοίκηση του ΟΑΚΑ  αποφάσισε να κλείσει για 2 μέρες όχι μόνο το γήπεδο ποδοσφαίρου άλλα και μπάσκετ αναβάλλοντας και το ματς του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πότε θα γίνουν οι επαναληπτικοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.