"Τρένο" ο Παναιτωλικός, επικράτησε του ΟΦΗ


Συνεχίζουν τα σερί της νίκης τα "καναρίνια" αφού χτες επικράτησαν με 2-4 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Από ότι φαίνεται η Αγρινιώτικη ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Από την αρχή του αγώνα στο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός φαινόταν να έχει το πάνω χέρι καθώς μόλις στο 4', με τον Καρέλη απείλησες την εστία του ΟΦΗ.

Στο 7΄ ο Μορσέι ανατρέπεται στην μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μεντόσα με επιτυχία, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 13΄σε επίθεση του ΟΦΗ υπάρχει μια σύγχυση στην περιοχή, καθώς οι Κρητικοί ζητάνε πέναλτι. Ο διαιτητής βλέποντας όμως  το VAR, δεν δίνει τίποτα.

Στο 21΄ο Νέιρα κάνει μια κεφαλιά άουτ και  στο 23΄απαντά ο Καρέλης με ένα σουτ επίσης άουτ.

Μέχρι που στο 43΄σε αντεπίθεση του ΟΦΗ, ο Νέιρα αυτή τη φορά θα βρει δίχτυα κάνοντας το 1-1 και κάπου εκεί 1 λεπτό αργότερα έρχεται ο Μπαρμπόσα να δώσει πάσα στον Κορνήλιους κάνοντας το 1-2.

Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο με ένα ματς που είχε τρομερή εξέλιξη και ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλά, δεν μπόρεσε να σκοράρει στα δίχτυα του Παναιτωλικού, ενώ  ο Καρέλης στο 52΄κάνει  το 1-3.

Στο 66΄λεπτο με εκτελεστή πάλι τον Νέιρα, ο ΟΦΗ κάνει το 2-3 και αφήνει ελπίδες έστω για μια ισοπαλία καθώς στο 80΄κερδίζουν πέναλτι όμως ο Μελίσσα είπε όχι στον Νέιρα αυτή τη φορά και όπως φάνηκε  η Αγρινιώτικη ομάδα δεν συγχωρεί τα λάθη με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του αγώνα και μάλιστα στο 92΄ο Βέργος δίνει την χαριστική βολή, με  το τελικό 2-4.