Βουλευτής Ζεμπίλης από Ιστιαία: "Στηρίζουμε τον κλάδο της μελισσοκομία"


Στη Βόρεια Εύβοια βρέθηκε την Τετάρτη 19/1, ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, όπου και είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των Αναγκαστικών Δασικών Συνεταιρισμών και του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ιστιαίας «Η ΚΥΨΕΛΗ».

 Στο Αγριοβότανο, ο Θανάσης Ζεμπίλης συναντήθηκε με μέλη των Αναγκαστικών Δασικών Συνεταιρισμών και συζήτησαν διεξοδικά για ζητήματα του κλάδου της υλοτομίας. Ο Βουλευτής Ευβοίας δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στα αρμόδια υπουργεία τις προτάσεις των εκπροσώπων των Αναγκαστικών Δασικών.


Συνεταιρισμών, ώστε να βρεθούν οι πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για τα προβλήματα που ανακύπτουν. 

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Ζεμπίλης παραβρέθηκε στην Ιστιαία για την εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ιστιαίας «Η ΚΥΨΕΛΗ» και ο Όμιλος «ΗΡΑΚΛΗΣ» για την παράδοση τροφών στους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.

 

Ο Βουλευτής Ευβοίας ιδιώτες, δωρητές και χορηγούς, για το πνεύμα αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, συνεργασίας και αλτρουισμού που επιδεικνύουν σε μία δύσκολη στιγμή για τη Βόρεια Εύβοια. «Θέλω να σας ευχαριστήσω, διότι συμπαραστέκεστε με ανιδιοτέλεια προκειμένου οι μελισσοκόμοι να σταθούν στα πόδια τους. Άλλωστε, αυτό είναι και το παράδειγμα που αντλούμε από τον τρόπο οργάνωσης της κοινωνίας των μελισσών. Μία κοινωνία που στηρίζεται στη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την σοφή οργάνωση και την ευθύνη. Θέλω κλείνοντας να διαβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση έχει ήδη πάρει μέτρα για την στήριξη του κλάδου και θα γίνουν ακόμη περισσότερα, ώστε ο ανερχόμενος κλάδος της μελισσοκομίας να αναπτυχθεί περαιτέρω, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας».