Δύσκολο αγώνα δίνουν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαστροκώστας και Δυστίων Σαμαράς στο "θαμμένο" από το χιόνι ΑργυρόΜεγάλος ο όγκος του χιονιού που έχει σκεπάσει τα πάντα στο δημοτικό διαμέρισμα Δυστίων κυρίως στο Αργυρό, στο Πόρτο Μπούφαλο όπου έγινε εχθές και επέμβαση από  την Ομάδα SAR 312 για τον απεγκλωβισμό ζευγαριού που κινδύνευσε και το πρόβλημα συνεχίζεται και στον Άγιο Δημήτρη, όπως συνεχίζονται και οι εκχιονισμοί με μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου. 
Στους δρόμους για τέταρτη ημέρα όλο το επιτελείο της δημοτικής αρχής. Στην κοινότητα Αργυρού , ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Μαστροκώστας μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Σαμαρά και τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Αποστόλου δουλεύουν ασταμάτητα μαζί με τα μηχανήματα για την διάνοιξη των δρόμων. 
Όπως μας μεταφέρει την εικόνα ο αντιδήμαρχος κ. Μαστροκώστας, το χιόνι φτάνει τα 80 εκατοστά και μάλιστα έχει παγώσει, πράγμα που δυσχεραίνει το έργο των μηχανημάτων, στα οποία συμβάλει κι ενισχύει  και ο αντιδήμαρχος Αυλώνος κ. Κότσαρης.  
Προβλήματα αντιμετώπισαν οι κάτοικοι στην ηλεκτροδότηση και στην επικοινωνία καθώς δεν είχαν ρεύμα οι αναμεταδότες για αρκετές ώρες.
 Άμεση βέβαια ήταν η ανταπόκριση της ΔΕΔΔΗΕ που αποκατέστησε τη ζημιά. Ωστόσο σήμερα τα μηχανήματα εκχιονισμού θα ανοίξουν τον δρόμο και προς τους αναμεταδότες. 
Σύμμαχος όλων, η υποχώρηση της κακοκαιρίας "ΕΛΠΙΣ" και η έντονη ηλιοφάνεια σήμερα Τετάρτη 26/1, στην περιοχή.

 ΒΙΝΤΕΟ