ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ημερίδα στην Κύμη με τον π. Πρόεδρο Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον π. Πρύτανη Θεοδόσιο Πελεγρίνη και τον δημοσιογράφο Γιάννη ΤριάντηΤην επέτειο των 60 ετών από τον θάνατο του Παγκόσμιου Επιστήμονα-Ευεργέτη, Γ.Ν. Παπανικολάου, θα τιμήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ιπποκλής", με πρωτοβουλία του Κώστα Καρτελιά, ο οποίος με την τεράστια εμπειρία του στον χώρο του πολιτισμού, δεν σταματά έμπρακτα να δείχνει, την αγάπη που τον διακρίνει για την Κύμη, τον δήμο και τον Γ.Ν. Παπανικολάου.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός και μια κορυφαία ημερίδα αφού την πλαισιώνουν, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Θεοδόσιος Πελεγρίνης. Την συζήτηση θα συντονίσει ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Γιάννης Τριάντης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaxpress.gr η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα έχει ήδη οριστεί για τις 16 Απριλίου (Σαββάτο του Λαζάρου), στο ξενοδοχείο ΚΥΜΗ PALACE και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Πόλεως της Κύμης κου Άγγελου Μαργέλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές χορηγοί, θα είναι για άλλη μια φορά η οικογένεια Σπανού, με το ΚΥΜΗ PALACE και το εστιατόριο "Αιγαίο" στο Λιμάνι της Κύμης.