Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην ομώνυμη Ενορία τον Άγιο Λουκά Αλιβερίου

Με ιδιαίτερη Λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω στην ομώνυμη Ενορία τον Άγιο Λουκά Αλιβερίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, ενώ στον εσπερινό και στον Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνοπόλεως κ.κ. Νίκανδρος.
 Τόσο στον Εσπερινό, όσο και στην Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου. 
Την Παραμονή έψαλλε Βυζαντινός χορός υπό την διεύθυνση του π. Σωτηρίου Τσούγκα, ενώ ανήμερα στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία έψαλλαν ο κ. Αριστοτέλης Σαλαμπασόπουλος, Ιεροψάλτης Κριεζών, ο κ. Αναστάσιος Ρέτσας Αναγνώστης της  Μητροπόλεως, ο οποίος εξυπηρετεί τον Ιερό Ναό του Οσίου Λουκά, ο Γεώργιος Σαλταρίκος Ιεροψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και ο κ. Δημήτρης Πετρογιάννης, Ιεροψάλτης Ερέτριας.
Στην συνέχεια ακολούθησε στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, Κοπή της βασιλόπιτας, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κ.κ. Σεραφείμ, με περιορισμό ατόμων λόγω των Υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού. 
Τυχερός, που βρήκε το φλουρί, ήταν ο κ. Αναστάσιος Ρέτσας. 

Το παρόν έδωσαν ο κ. Βελισσαρίου Αναστάσιος και κ. Γεώργιος Τζανής και οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.