Πρόσκληση των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην 9η Διεθνή Έκθεση «CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022»

Πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την συμμετοχή τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην 9η Διεθνή Έκθεση «CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022», που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 20 Μαρτίου 2022, στο Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, στη Λευκωσία της Κύπρου, ανακοινώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος ΚούκουζαςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στην διάθεσή σας συνημμένα αρχεία για ενημέρωση και πληροφορίες για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Διεθνή Έκθεση του Κλάδου Κατασκευών, «CONSTRUCTION CYPRUS 2022» που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 20 Μαρτίου 2022.

Αιτήσεις έως 18 Φεβρουαρίου 2022 στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/YMFrmBCKSfHgC1bk8

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης

https://www.expoconstructions.com/

 

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

Ευάγγελος Κούκουζας

Αντιπεριφερειάρχης

Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη 

Εξωστρέφειας & Επιχειρηματικότητας

Ευάγγελου Κούκουζα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο  

της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην «CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022»

18-20 Μαρτίου 2022, Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων - Λευκωσία


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 9η Διεθνή Έκθεση «CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022», που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 20 Μαρτίου 2022, στο Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, στη Λευκωσία.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, σε πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εφαρμοστές, μονωτές, εμπόρους δομικών υλικών, διακοσμητές, καθώς και σε ιδιώτες, αλλά και σε όποιον χτίζει ή ανακαινίζει.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει δυναμικά στη μοναδική εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου στην Κύπρο, με περίπτερο των 88 τ.μ., δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να συμμετέχουν, με στόχο την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και τη διαμόρφωση συνεργειών και δικτυώσεων, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ενδυνάμωση της υγιούς επιχειρηματικότητας, την εποχή του COVID-19.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. 

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 65% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη ανέρχεται στα 370€ (απαλλασσόμενη Φ.Π.Α.)

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής, έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων και Administration Fee (100€)

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να δηλώσουν αίτηση συμμετοχής όχι αργότερα από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Η αίτησή σας θα οριστικοποιηθεί με την υποβολή της προκαταβολής του 30% του παραπάνω ποσού, δηλαδή 111€.


https://forms.gle/3ajNMhDnQL9y5T64A