Στη Χαλκίδα το F4 του Κυπέλλου Γυναικών Χάντμπολ


Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνει 18ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» το διήμερο 5-6 Φεβρουαρίου 2022.

Ο ιστορικός θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών συμπληρώνει φέτος 36 χρόνια ζωής και είναι η πρώτη φορά που τελική φάση της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στη Χαλκίδα και γενικά στη Στερεά Ελλάδα.

Στην εγκατάσταση θα εισέλθουν μόνο οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση και εκπρόσωποι των ΜΜΕ με διαπιστεύσεις, καθώς και ελάχιστοι θεατές με προσκλήσεις, οι οποίες θα είναι περιορισμένες βάσει των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων και της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας και των τεσσάρων φιναλίστ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022
1ος ημιτελικός
15:00 ΠΑΟΚ Mateco- ΓΑΣ Καματερού

2ος ημιτελικός
17:00 Αθηναϊκός- ΟΦΝ Ιωνίας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

16:00 Τελικός Κυπέλλου

17:30 Απονομές Αγαπητοί συνάδελφοι για ότι πληροφορίες χρειαστείτε παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. 
Θα θέλαμε την στήριξη σας για την προβολή της διοργάνωσης και την κάλυψη της συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή (4/2, 16:00) στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου.
Σας παραθέτω επίσης την αφίσα σε διάφορες μορφές για ανάρτηση σε site, FB και για post και story στο insta.
Αν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να καλύψει το  F4, παρακαλώ να με ενημερώσει με email, ώστε να φροντίσω για την έκδοση διαπίστευσης. 
Η συνέντευξη Τύπου, υλικό και φωτογραφίες από τους αγώνες θα υπάρχουν στο site της Ομοσπονδίας www.handball.org.gr , καθώς και στη σελίδα στο FB HellenicHandballFederation-OXE