Ύψιστη αξία του μπαμπά - αντιδημάρχου Καρβούνη το χαμόγελο των παιδιών -του- στο παρόν και στο μέλλον


     Ο αεικίνητος αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Καρβούνης δεν χάνει ευκαιρία για μια βόλτα με τα παιδιά του στις όμορφες παραλίες της Δροσιάς Χαλκίδας.
   Ο  λαμπερός ήλιος τις χειμωνιάτικες ημέρες, κάνει ακόμη και τις μικρές αποδράσεις από τις καθημερινές υποχρεώσεις πραγματικά πολύ σπουδαίες. 
Το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών και του μπαμπά ζωγραφίζουν τα συναισθήματά τους και μαρτυρούν όλη την θετική ενέργεια που εισπράττουν ο ένας από τον άλλο . 

Άλλωστε όπως επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Ανθηδόνας, "ο χρόνος με τα παιδιά είναι υψίστης σημασίας.  Βλέποντας τη ζωή να τρέχει σε απίστευτους ρυθμούς,  ο γονέας είναι πραγματικά ωφέλιμο να κάνει παύσεις από τις ατελείωτες υποχρεώσεις,  να βρίσκει τον χρόνο, να παίρνει τον ρόλο του θεατή κοιτάζοντας όλες τις μεταβολές της ζωής πως αγγίζουν τα παιδιά του και παράλληλα το ρόλο του πρωταγωνιστή που μέσα από μια αγκαλιά των σκέψεων των παιδιών- εφήβων,  θα  αποκαλυφθεί όλη η δύναμη και η θετική ενέργεια που χρειάζονται  για να ανταποκριθούν σε ότι αναζητούν  στο παρόν και στο μέλλον."