Ζέσταναν τις καρδιές των ανθρώπων στο καμπ της Ριτσώνας η Σταυρούλα Γιοβανάκη και ο Κώστας ΚαρβούνηςΤο χειμωνιάτικο σκηνικό καλά κρατεί. Μπήκε ο Φλεβάρης με τσουχτερό κρύο και βροχές αλλά όταν τα χέρια απλώνονται για να βοηθήσουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινές ανάγκες επιβίωσης, το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο ζεστό καθώς τα χαμόγελα ανθίζουν στα πρόσωπα τους.
Το Χαριστικό Ανταλλακτικό Παζάρι της Αγίας Μαρίνας στη Χαλκίδα και η υπέυθυνή του κα Σταυρούλα Γιοβανάκη, έχει σταθερό στόχο του όλα τα χρόνια να μοιράζει χαμόγελα, να μοιράζει είδη ένδυσης και υπόδησης και να στηρίζει θετικά την δύσκολη διαβίωση των συνανθρώπων, στο Καμπ της Ριτσώνας ....
Οι πρόσθετες δυσκολίες που έχουν προκύψει από την πανδημία του covid-19 δεν επιτρέπουν τα δύο τελευταία χρόνια στους κατοίκους του καμπ να μεταβαίνουν οι ίδιοι στη Χαλκίδα για να προμηθεύονται τα είδη που τους προσφέρει το χαριστικό παζάρι.
Η κα Γιοβανάκη με την βοήθεια φίλων συχνά επισκέπτεται η ίδια το καμπ για να τους προμηθεύσει ρούχα. παπούτσια, παιχνίδια για τα παιδιά. Στην πρόσφατη επίσκεψή της, την συνόδευσε, ο αντιδήμαρχος Κώστας Καρβούνης, καλός φίλος και πρόθυμος πάντα, κάτω από όποιες συνθήκες να προσφέρει στον συνάνθρωπο την βοήθειά του, όπως έγινε και σε αυτή την περίπτωση που η κα Γιοβανάκη έπρεπε να μεταφέρει ένα γεμάτο φορτηγάκι με είδη ρουχισμού.
Η χαρά των κατοίκων στο καμπ της Ριτσώνας ήταν έκδηλη καθώς νιώθουν και αποκαλούν την κα Γιοβανάκη "μαμά"
Ο αντιδήμαρχος Καρβούνης περιηγήθηκε στο καμπ και διαπίστωσε με λύπη τις πραγματικά άσχημες συνθήκες που ζουν οι άνθρωποι εκεί και μεγαλώνουν τα παιδιά τους.