ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ : Ο Αντιδήμαρχος Κότσαρης στην πρώτη γραμμή του εκχιονισμού δίνει μαθήματα προς μίμηση κυρίως για τους νεότερους [ΒΙΝΤΕΟ]


Η επέλαση του χιονιά "Φίλιππος" από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, βρίσκει σε εγρήγορση και καλά προετοιμασμένα τα μηχανήματα της Περιφέρειας και του δήμου καθώς δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης του εκχιονισμού, όπως συνηθίζει άλλωστε,  ο αντιδήμαρχος του δήμου Αυλώνος κ. Γεώργιος Κότσαρης, με το ιδιωτικό  μηχάνημα, δίνει μαθήματα προς μίμηση και δεν σταματά ούτε στιγμή καθώς τα καιρικά φαινόμενα που ξεκίνησαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου είναι πολύ πιο έντονα σήμερα Σάββατο 12/3. 

"Πανταχού παρών"  θα μπορούσαμε να πούμε, στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων ενός ανθρώπου, ο αντιδήμαρχος  φρόντισε με σωστό συντονισμό και με τα υπόλοιπα μηχανήματα, να καθαριστούν και να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι που οδηγούσαν στα απομακρυσμένα σπίτια καθώς εκεί παρουσιαζόταν πιο έντονο το πρόβλημα μετακίνησης των κατοίκων  σε κάποια ανάγκη .  
Αχλαδερή, Μαντράκι, Περιβόλια, Αυλωνάρι, Δύστος, Κριεζά Κόσκινα, Αλιβέρι και στο Βέλος με τον νεαρό  Κωνσταντίνο  γιο του Προέδρου της κοινότητας κου Άγγελου Μπόκαρη, ο οποίος εμφανίζεται όπου χρειάζεται βοήθεια, συνεχώς πρόθυμος να την προσφέρει. 
Σήμερα Σάββατο από τις πρώτες πρωινές ώρες, ο αντιδήμαρχος Κότσαρης έριξε το μεγαλύτερο βάρος στον εκχιονισμό του κεντρικού δρόμου, ώστε να μην κλείσει, καθώς ήταν πολύ έντονη και συνεχής η  χιονόπτωση, ενώ ακολούθησε ο εκχιονισμό σε όλους τους δρόμους εντός των χωριών. 
Και καθώς ο "Φίλιππος" δεν σταματά να σφυροκοπά τα χωριά του δήμου, τόσο όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα  όσο και  αντιδήμαρχος, συνεχίζουν  επί το έργο ακόμη και αφού έπεσε το σκοτάδι.

ΒΙΝΤΕΟ