Έξαλλη η κοινή γνώμη από σχόλιο στο fb που ταυτίζει τον Διoικητή διασυνδεόμενων νοσοκομείων Β. Χατζημαργαρίτη με τον "Μεγαρίτη"
"Γλώτταν μη προτρεχέτω του νου" είχε πει ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος  Χίλων ο Λακεδαιμόνιος όμως ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, που συμπαρασύρει και τη γλώσσα και το νου καθώς η "εξέλιξη" φαίνεται πως χρησιμοποιείται σαν εργαλείο για να λέει ο καθένας ότι θέλει, να διασπείρει ότι θεωρεί, ότι του επιτρέπεται ή και δεν του επιτρέπεται, να εκφράζει. 

Αποτέλεσμα αυτού φαίνεται να είναι μια συνεχή αναζήτηση πρωτίστως των εννοιών κι έπειτα του "τι στο καλό συμβαίνει εν τέλη;" .      

Στην εν λόγω περίπτωση η Πρόεδρος του Οξυλίθου προέβη σε μια απαντητική  ευχαριστήρια ανάρτηση προς την  απερχομένη αν. Διοικήτρια του Γ.Ν Κύμης κα. Αγγελοπούλου Βασιλική.  

Η αν. Διοικήτρια κα. Αγγελοπούλου, ολοκληρώνοντας  την 3ετή θητεία της και φτάνοντας στην λήξη της σύμβασής της, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και τους φορείς με τους οπαίους συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα της θητείας της, προκειμένου το Γ.Ν Κύμης να εξελιχθεί και να αναβαθμιστεί. Καταρρίπτοντας εμπράκτως και αδιαμφισβήτητα όλους τους ισχυρισμούς  που διατυμπάνιζαν το κλείσιμο του νοσοκομείου.  
Την ανάρτηση όμως της  προέδρου κας Κατσαρή ακολούθησαν σχόλια που ξεσήκωσαν πλήθος αντιδράσεων, αφού τα σχόλια αυτά αναφέρονται στον κ. Χατζημαργαρίτη Ευάγγελο, τέως αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Κύμης και νυν Διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Γ.Ν Χαλκίδος-Κύμης-Καρύστου αποκαλώντας τον ως "Μεγαρίτη".
Ο παραλληλισμός  που έκαναν αναγνώστες, του Διοικητή κ. Χατζημαργαρίτη με τον Μεγαρίτη - την γνωστή, τηλεοπτική φυσιογνωμία του Ακύλα  από την τηλεοπτική σειρά "Άγριες Μέλισσες"- ήταν κάτι που τους βρήκε άκρως αντίθετους.  Αφού ο ρόλος αυτός υποδύεται μια φιγούρα ακροδεξιά, με ακραίες αντιλήψεις. Έναν τύπο που δρα παράνομα και περιθωριακά. Κι ενώ δείχνει νομότυπος, είναι ένας αδίστακτος χαρακτήρας που σκοπό τους είναι να  εξοντώσει ανθρώπους αλλά και προσωπικότητες προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.
"Άραγε πρόκειται για γλώσσα λανθάνουσα ή για πλάγια μομφή στο πρόσωπο του κου. Χατζημαργαρίτη;" που όπως το ίδιο το σχόλιο αναφέρει "...απογείωσε επί των ημερών του το Γ.Ν. Κύμης"

Γρίφος,  τι σημαίνουν και εάν είναι άξια λόγου να διαβάζονται μπερδεμένα και αμφισβητούμενα σχόλια και κατά πόσο περιέχουν το "γνώθι σαυτόν"  ή εάν το έχουν απωλέσει και δεν το έχουν ακόμη αντιληφθεί.  

Γεγονός είναι ότι πολιτικές σκέψεις επισημαίνουν, πως ο σχολιασμός αυτός έχει γίνει εσκεμμένα για να καυτηριάσει το ότι ο κ. Χατζημαργαρίτης  άλλα πρέσβευε όταν ήταν αν. Διοικητής στο Γ.Ν. Κύμης τοποθετημένος από την Ν.Δ και απερχόμενος επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αλλά πρεσβεύει τώρα επί Ν.Δ.