"Φτωχός, αφυδατωμένος, πλασματικός και βαθιά αντικοινωνικός" ο προϋπολογισμός του Δήμου Κύμης Αλιβερίου


Την πολιτική της διαφωνία θέλησε να εκφράσει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δήμος για Όλους" Αλεξάνδρα Θαλασσινού η οποία  χαρακτηρίζει "Φτωχό, αφυδατωμένο, πλασματικό και βαθιά αντικοινωνικό" τον προϋπολογισμό 2022 τον οποιο καια καταψήφισε, στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022. 
"Ο προϋπολογισμός  με τις πολλές αναμορφώσεις που θα έχει και αυτός, δείχνει μια μεγάλη αδυναμία της δημοτικής αρχής, καταμαρτυρά τη δυσκολία της στην απορρόφηση πόρων, την ολιγωρία της στην εκτέλεση έργων και την αναποτελεσματικότητα της...το έλλειμμα οράματος..." ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Θαλασσινού .
Η τοποθέτηση της κας Θαλασσινού προκάλεσε αντιδράσεις και άκομψα σχόλια  για τα οποία  εκ των υστέρων η κα Θαλασσινού επισήμανε έντονα, αποκλειστικά  στο eviaxpress.gr : 
"Τόλμησαν κάποιοι να πουν ότι λαϊκίζουμε ή ότι δε λέμε αλήθεια κι ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας. Από πότε η σοβαρή κι υπεύθυνη κριτική με κατάθεση αντιπροτάσεων θεωρείται λαϊκισμός ; Αγαπάμε τον τόπο μας και για αυτό είμαστε καθημερινά δίπλα στους δημότες και αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα, τις ανησυχίες τους και προσπαθούμε να τα αναδεικνύουμε και να ζητάμε με τις προτάσεις μας να λύνονται. Τέλος όσοι μιλούν για τη σχέση μας με την αλήθεια. Καλό θα ήταν πριν το πουν. Να θυμηθούν ότι αλλά ψηφίζουν τη μια μέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο κι άλλα λένε την επόμενη μέρα στο χωριό τους."

ΒΙΝΤΕΟ 
Απόσπασμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την τοποθέτηση της κας Θαλασσινού Δευτέρα 29/3/2022