ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!! "WELLNESS EVIA MAGAZINE" η καινοτομία στην απόδραση - Διαβάστε το εδώ !Το πρώτο τεύχος  του "WELLNESS EVIA MAGAZINE" ανοίγεται μπροστά στα μάτια μας και το ταξίδι στους θησαυρούς  της Εύβοιας ξεκινάει καθώς οι περισσότεροι είναι ακόμη καλά κρυμμένοι και μας περιμένουν να τους εξερευνήσουμε!   Με οδηγό την αισιοδοξία, πυξίδα την ευζωία  και προορισμό την ευημερία που όλοι επιδιώκουμε καθημερινά! 
180 σελίδες επικεντρωμένες στο wellness και πως αυτό αποτυπώνεται σε βασικές πτυχές της ζωής μας... Thinking, Living, Eating, and Traveling Well.
Το νέο διαδραστικό αυτό περιοδικό, με καινοτόμο τρόπο αναδεικνύοντας τις ομορφιές της Ευβοίας μας κάνει δώρο μερικά από τα  απαραίτητα  "εργαλεία" που χρειαζόμαστε  για να δουλέψουμε τα θετικά μας συναισθήματα, τις αδάμαστες σκέψεις μας, για να δημιουργήσουμε την προσωπική μας ευεξία, που σίγουρα θα έχει μια φωτεινή αντανάκλαση και στοχεύει να διαπερνάει τα οποία σύννεφα εμφανίζονται στον πολύμορφο ουρανό της ζωής μας ! 


 Γυρνώντας μία προς μία τις σελίδες "WELLNESS EVIA MAGAZINE" και πατώντας πάνω στα ενεργά links, βρισκόμαστε κατευθείαν σε τόπους και τοπία ονειρεμένα και κοντά σε ανθρώπους που έχουν να διηγηθούν το δικό τους Success Story. Ιστορίες που διψάμε να ακούσουμε και να ακολουθήσουμε είτε ως απλοί θεατές της όμορφης επιτυχίας, είτε ως ονειροπόλοι που ίσως βρουν τα δικά τους δημιουργικά πατήματα. 
Διαβάζοντας τις αναφορές του πολυδιάστατου  "WELLNESS EVIA MAGAZINE"  θα ανακαλύψετε,  σαν μία ευεργετική αλληλεπίδραση στη ζωή σας, το μότο  του εμπνευστή αυτού του πρωτοπόρου για την Εύβοια περιοδικού, του κύριου Γιώργου Γιαννάκη και  σίγουρα θα το κάνετε δικό σας
 Ιt’s not impossible ...Ιt΄s I am possible!
Αρκεί η φροντίδα του πνεύματος μας, της ψυχικής ευεξίας, του σώματος μας και της φυσικής μας κατάστασης να βγουν από τις σελίδες αυτού του περιοδικού και να μπουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, κατακτώντας έστω  μια προσωπική πιο ισορροπημένη καθημερινότητα.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!! 250 φωτογραφίες, 30 βίντεο, 50 ενεργά links, 40 πρόσωπα και ένα υπέροχο οδοιπορικό στη Δίρφη των 4 εποχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ "WELLNESS EVIA MAGAZINE" 


Λίγα λόγια για τον εμπνευστή της δημιουργίας του "WELLNESS EVIA MAGAZINE"
Το πρότζεκτ "WELLNESS EVIA MAGAZINE", αποτύπωμα του " Explore Evia Island", εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Γιώργος Γιαννάκης . Διαθέτει 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας ως φωτογράφος φύσης, εκδότης και παραγωγός στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πάνω από πενήντα συνεργασίες με δήμους επιμελητήρια και άλλους φορείς.

Εκδίδει επίσης το έντυπο & ηλεκτρονικό περιοδικό "Ellines In Emirates", ένα πολυδιάστατο μέσο επικοινωνίας, το οποίο αποτελεί γέφυρα διασύνδεσης και επιχειρηματική πύλη μεταξύ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ελλάδας, διοργανώνοντας παράλληλα φόρουμ και εκδηλώσεις που αφορούν τον Ελληνικό τουρισμό, τα premium Ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες που διακρίνονται. https://www.youtube.com/watch?v=6jyFg87diTg&t=12s


Πολλοί είναι οι συντελεστές αυτής της πολυδιάστατης προσπάθειας, που με ιδιαίτερη χαρά οραματίστηκαν, εργάστηκαν δημιουργικά και ταξίδεψαν δίπλα στον Γιώργο Γιαννάκη, για τους αναγνώστες του περιοδικού, σηματοδοτώντας στο πρώτο τεύχος αρκετά από τα σημεία που αξίζει κανείς να εστιάσει το ενδιαφέρον του.


Το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας του Γιώργου  πέρα από τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη του για την φωτογράφιση της φύσης,   είναι η σπουδαία οικογένειά του η σύζυγος του Ξένια, καταξιωμένη  Οικογενειακή Θεραπεύτρια και Υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης LIFESHARE (www.lifeshare.gr)

  

Και τα παιδιά τους, ο Ταξιάρχης (Εpxort Sales Manager)  και ο Απόστολος (Sales Representative).


 

Ο Γιώργος Γιαννάκης και η σύζυγός του Ξένια είναι επίσης δημιουργοί  της συμβουλευτικής εταιρείας FELEA, (Fellowshipped Leaders) που βασίζεται σε μια καινοτόμα, διαδραστική και ψηφιακή πλατφόρμα  με συμμετοχή 50 καταξιωμένων μεντόρων της επιχειρηματικής αγοράς. Η FELEA αναλαμβάνει τόσο να εκπαιδεύσει όσο και να εμπνεύσει τις επιχειρήσεις, φροντίζοντας παράλληλα την πνευματική και ψυχική υγεία του ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών που συνεργάζεται.

 

Περισσότερα για τη FELEA:

https://issuu.com/felea.org/docs/felea_presentation_gr

https://felea.org/en/