Μαθητή του Γυμνασίου Κριεζών χτύπησε διερχόμενο όχημα

Τυχερός ήτανε ο μαθητής από το Γυμνάσιο Κριεζών που χτυπήθηκε από  διερχόμενο όχημα του δήμου.


Ο μαθητής είχε σχολάσει από το Γυμνάσιο Κριεζών και περίμενε στη στάση με άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες του για να περάσει το λεωφορείο όπου θα επιβιβάζονταν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Δυστυχώς η στάση αυτή που περιμένουν καθημερινά οι μαθητές το λεωφορείο για να επιβιβαστούν και να μεταφερθούν στα σπίτια τους είναι επάνω στον κεντρικό δρόμο, ενώ όπως διαπιστώσαμε κι εμείς περνώντας από το σημείο, δεν υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά αλλά ούτε και διάβαση πεζών. Πρόκειται για ένα σημείο που οι οδηγοί συνήθως αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα.

Σήμερα το μεσημέρι Πέμπτη 17/3, λίγο πριν τη 1:00 η ώρα, οι μαθητές περίμεναν στη στάση παίζοντας με το λιγοστό χιόνι που έχει απομείνει στην άκρη του δρόμου όταν ο συγκεκριμένος μαθητής ξέφυγε από την άκρη του δρόμου και βρέθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα του δήμου, σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ευτυχώς ο μαθητής έχει χτυπήσει ελάχιστα το πόδι του. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στο σημείο και ελέγχουν τα στοιχεία του ατυχήματος ενώ έχουν κλείσει την πλευρά του δρόμου που σημειώθηκε το ατύχημα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλάβει τον τραυματισμένο μαθητή.