Με μια καρδιά οι μαθητές της Σκύρου στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στην Ουκρανία

 


  Το Ημερήσιο Γυμνάσιο Σκύρου στηρίζει την εμπόλεμη Ουκρανία και μετά την πρώτη δράση των μαθητών  που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμου Σκύρου και συγκέντρωσαν φαρμακευτικό υλικό με σκοπό την υποστήριξη των Ουκρανών που πλήττονται από τα πυρά του ρωσικού στρατού. 

 Οι μαθητές με άμεση κινητοποίηση, οργανωμένα και συλλογικά συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα με πολύ μεγάλη προθυμία και την Τρίτη 15/03/2022 τα παρέδωσαν στον Δήμαρχο Σκύρου, κ. Νίκο Μαυρίκο, ο οποίος βρέθηκε κοντά στα παιδιά για να  επαινέσει και  να υποστηρίξει τους μαθητές και τις μαθήτριες κατά την παραλαβή του υλικού.

  Την δράση για την έμπρακτη υποστήριξη των αμάχων της Ουκρανίας ακολούθησε μια δεύτερη δράση, την Τετάρτη 30/03/2022, στην οποία οι μαθητές εξέφρασαν αυτή τη φορά την ηθική τους υποστήριξη στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης! Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, το κάθε τμήμα ξεχωριστά παρέδωσε τις σχολικές του τσάντες, ώστε να σχηματιστεί στο προαύλιο του σχολείου, το όνομα της Ουκρανίας και μια καρδιά  .

 Τα παιδιά είναι η ελπίδα και η επένδυσή μας σε ένα καλύτερο αύριο! 

Οι δράσεις υποστηρίχθηκαν από τις καθηγήτριες κ. Ξανθούλη Μαρία (ΠΕ02) και κ. Μανάρα Ειρήνη (ΠΕ03), με τη βοήθεια και την υποστήριξη του Διευθυντή του Γυμνασίου Σκύρου, κ. Αναστάσιου Βενιζέλου (ΠΕ04).