Ο Δήμαρχος Σκύρου Μαυρίκος συνεχάρη το Ημερήσιο Γυμνάσιο για την συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού για τους άμαχους Ουκρανούς

 

Συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού συγκεντρώθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ημερήσιου Γυμνασίου Σκύρου για τους άμαχους στην Ουκρανία.

Το Ημερήσιο Γυμνάσιο Σκύρου ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Δήμου Σκύρου για συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού με σκοπό την υποστήριξη της εμπόλεμης Ουκρανίας και την Τρίτη 22/03/2022 ολοκλήρωσε την διαδικασία με την παρουσία του Δημάρχου κου Νίκου Μαυρίκου, ο οποίος συνεχάρη εγκάρδια τα παιδιά για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν με αυτή τους την πράξη.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Σκύρου κ. Βενιζέλος Αναστάσιος έδωσε τα εύσημα στους μαθητές και στις καθηγήτριες τους που συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αναφέρει : 

 "Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου που δραστηριοποιήθηκαν άμεσα και συλλογικά. 

Πολλά συγχαρητήρια στις καθηγήτριες κκ Μανάρα Ειρήνη Μαθηματικό και Ξανθούλη Μαρία Φιλόλογο που εμψύχωσαν και ενθάρρυναν τους μαθητές τους και συμμετείχαν στην δράση.

Ευχαριστούμε πολύ και το Δήμαρχο Σκύρου, κ. Νίκο Μαυρίκο, που παρευρέθηκε για να επαινέσει και να υποστηρίξει τους μαθητές και τις μαθήτριες μας κατά την παράδοση του υλικού!"