"Πολεμικές εκρήξεις" στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ΑΛΛΆ σκέπτονται σοβαρά να συντάξουν ψήφισμα για την ειρήνη των λαών [ΒΙΝΤΕΟ]


Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του  δήμου Κύμης - Αλιβερίου. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και από ότι ανέφερε ο Πρόεδρος του συμβουλίου κ. Γεώργιος Ζέρβας  αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι πλησιάζει η ώρα που οι συνεδριάσεις  θα ξεκινήσουν να γίνονται δια ζώσης, στην αίθουσα του δημαρχείου Κριεζών. 


Ένα από τα θέματα προ ημερησίας διάταξης που εισηγήθηκε η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού ήταν να "Εκδοθεί ένα ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου ενάντια στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ένα ψήφισμα υπέρ της ειρήνης και της αλληλεγγύης των λαών"
Το θέμα αυτό τέθηκε υπό σκέψη προτάσεων, για την σύνταξη ενός ενιαίου ψηφίσματος και αναβλήθηκε η συζήτησης του . Ακολούθησαν κι άλλες τοποθετήσεις καθώς το μείζον θέμα της συνεδρίασης αποτελούσε, η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2022.
6 ώρες και 35 λεπτά ήταν η διάρκεια της συνεδρίασης και όμως άφησε αρκετά πολλές απορίες όπως για παράδειγμα το πως θα συνταχθεί ένα ενιαίο αντιπολεμικό ψήφισμα όταν οι ίδιοι οι σύμβουλοι σημειώνουν τόσες "εκρήξεις", τορπιλίζουν σοβαρά θέματα ηθικής και βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους, σε ένα κλίμα που επανειλημμένα μυρίζει μπαρούτι.
 
Την ανάγκη βελτίωσης της εικόνας του Δ.Σ σημείωσε ευγενικά και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Ντόβολης, ο οποίος περίμενε μαζί με τον κ. Χαράλαμπο Μπουλή σχεδόν έξι ώρες, ώστε να συμμετέχουν στο επόμενο θέμα της εν λόγω συνεδρίασης, ως εκπρόσωποι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιβερίου.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι σκέπτονται να εκδώσουν ψήφισμα για την ειρήνη των λαών μα ο λαός στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου όμως αδημονεί να λήξει το πολεμικό κλίμα των δημοτικών συμβουλίων, το οποίο εξαπλώνεται συχνά και έξω από αυτά, με αρκετά σοβαρά περιστατικά που αφορούν την δημοτική αρχή.

Συνοπτικό ΒΙΝΤΕΟ
με αποσπάσματα του Δ.Σ 10/3/2022 που έμειναν στον απόηχο,
για να έχετε τη δική σας άποψη.

 

πηγή  http://www.kimis-aliveriou.gr/ Δείτε εδώ ολόκληρη την συνεδρίαση 10/3/2022