Πρόεδρος Αμαρύνθου Ζαχαριάς : "Το Γενικό Λύκειο Αμαρύνθου εξελίσσεται σε ένα σχολείο-πρότυπο"
Το Γενικό Λύκειο Αμαρύνθου εξελίσσεται και αναβαθμίζεται σημαντικά, όπως επισημαίνει μετά την επίσκεψη του σε αυτό, ο Πρόεδρος της κοινότητας Αμαρύνθου κ. Ζαχαριάς Κωνσταντίνος, ο οποίος φανερά ικανοποιημένος επισημαίνει :

"Γενικό Λύκειο Αμαρύνθου. Ένα σχολείο του Δήμου Ερέτριας, το Λύκειο Αμαρύνθου που εξελίσσεται σε ένα σχολείο-πρότυπο.
Ένας Δήμος, ο Δήμος Ερέτριας, που υποστηρίζει με κάθε τρόπο τα σχολεία της περιοχής, συγχαρητήρια στον κύριο Βελάντζα Ιωάννη πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ερέτριας που ασκεί αθόρυβα και μεθοδικά τα καθήκοντα του.
Μια ομάδα εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου, ταγμένων στο λειτούργημα τους, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια .
Ένας τεχνολογικός εξοπλισμός του Λυκείου , στην αιχμή της τεχνολογίας ικανός να υποστηρίξει τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας αλλά και να εμπλουτίσει τις παραδοσιακές. Με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές προτζέκτορες Διαδραστικούς Πίνακες, μόνιμα εγκατεστημένους σε κάθε αίθουσα ,έτοιμα για χρήση ανά πάσα στιγμή , όπως και ενας 3D εκτυπωτής με σκοπό την εξοικείωση με την πλέον σύγχρονη μορφή κατασκευών μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. όλα με σύνδεση στο ίντερνετ.
Ένα αναγνωστήριο με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας ώστε ακόμα και η διδασκαλία στις αίθουσες με τους προτζέκτορες να προσομοιάζει με την διδασκαλία σε διαδραστικό πίνακα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας.!!!"