Στον Άγιο Νικόλαο της Λιναριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας & Σκύρου για το μνημόσυνο του καπετάνιου Γεώργιου Παππά

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ Σεραφείμ μετέβη στο νησί της Σκύρου όπου σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λιναριάς όπου σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης ετελέστη η επιμνημόσυνη δέηση του εκλιπόντος Καπετάνιου Γεώργιου Παππά.

Κατά την επιμνημόσυνη δέηση, εκ μέρους του δήμου Σκύρου η κα Μερσίνη Μαντηλαρά,  έκανε  αναφορά στην ζωή και στο έργο που προσέφερε ο αείμνηστος Καπετάνιος Γεώργιος Παππάς με την σημαντική και σταθερή εκτέλεση του δρομολογίου στην ακτοπλοϊκή γραμμή που συνδέει το νησί με την Κύμη, επί σειρά δεκαετιών.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσαν ο πατήρ Γεράσιμος Παρίσης, ο πατήρ Ευάγγελος Βογιατζής και ο διάκονος Στυλιανός Πεταχτής . 

Γεύμα παρετέθη μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, όπου εκ δεξιών του Σεβασμιώτατου, κάθισε ο Δήμαρχος Σκύρου κ. Νικόλαος Μαυρίκος.

Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ Σεραφείμ το διήμερο αυτό, που παρεβρέθη στο νησί της Σκύρου πραγματοποίησε συναντήσεις με πολλούς φορείς και ενημερώθηκε για τα θέματα του νησιού.