Τραγούδι Ύμνος για την Γυναίκα - Θύμα της πατριαρχίας από τον Αλιβεριώτη Γιώργο Ιακώβου [BINTEO]


Ο Γιώργος Ιακώβου ένα χαρισματικό παιδί του Αλιβερίου με τις ρίζες του και στο όμορφο Βίταλο της Κύμης, με ιδιαίτερη αγάπη και καλλιτεχνική φλέβα στις μουσικές συνθέσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια ιδιαίτερη ευαισθησία στον άνθρωπο.

Μια νέα υπέροχη μουσική δημιουργία με τον τίτλο "Πατριαρχία", στίχοι, μουσική και ένα βίντεοκλιπ που αποτυπώνει όσα ο Γιώργος Ιακώβου ως ένας νέος άνθρωπος και καλλιτέχνης και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι βιώνουμε στην σκληρή πραγματικότητα ετούτης της εποχής.


Τι λέει ο Γιώργος στο eviaxpress.gr, για το συγκλονιστικό αυτό αποτέλεσμα και το πως
δημιουργήθηκε;

Γιώργος Ιακώβου: "15 καλλιτέχνες βάλαμε το λιθαράκι μας για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα στο κομμάτι με το βιντεοκλίπ του. Η θεματολογία του τραγουδιού είναι βασισμένη στην πατριαρχία, κατακρίνοντας το σύστημα ιδεών που την αποτελούν και την συντηρούν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσφορά τους, και ιδιαίτερα τον Αντώνη Μεϊμάρη που για άλλη μια φορά το ταλέντο του και η εμπειρία του ήταν απαραίτητα για την υλοποίηση του τραγουδιού. Ο Αντώνης Μεϊμάρης επιμελήθηκε  Μπάσο, ηλ.κιθάρα, ηχογραφήσεις, μίξη, programming, master . Ευχαριστώ πολύ τον Στέλιο Γκίνη στα Τύμπανα, τον Τάσο Μεϊμάρη στην Τρομπέτα καθώς και την Βάσω Πηλιχού και την Δήμητρα Ντέντε

Επίσης ευχαριστώ θερμά τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ντέλλα, τον εικονολήπτη Στυλιανό Βλαχοδήμο, τους Αντώνη Λάκο και Βασίλη Γιαννούση για την πολύτιμη βοήθεια τους στο στίχο, καθώς και όλους τους ακροατές για την εποικοδομητική κριτική τους."

Ζητήσαμε από τον Γιώργο να μας δείξει την πρώτη εικόνα από την δημιουργία του, που έφτασε να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί σε αυτή την συγκινητική ερμηνεία και βίντεο κλιπ.ΒΙΝΤΕΟ