Συνάντηση Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας με συλλόγους εγγεγραμμένους και μη, σήμερα Τετάρτη 23/3 στην Χαλκίδα Ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Δημητρίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας σας προσκαλούν την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά).

Σκοπός της Συνάντησης είναι η ενημέρωση των Δ.Σ. σε θέματα που αφορούν οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων και οποιοσδήποτε άλλος προβληματισμός υπάρχει σχετικά με την επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων που εκπροσωπεί. 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην αίθουσα (οδηγίες προστασίας για τον Covid) παρακαλούμε όπως  ενημερώσετε άμεσα για την παρουσία σας. 
Σύμφωνα με το ισχύον Φ.Ε.Κ. 1011/Β/4.3.2022 , όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο (επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης), καθώς και η υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός του χώρου.