Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας- Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Σπανού και της Δημάρχου Βάκα[BINTEO & ΦΩΤΟ]


 Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της στα γραφεία της επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. 

Πιο συγκεκριμένα, την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γιάννης Μπιλάλης και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Ζεμπίλης, ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Πνευματικός, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Κούκουζας, η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ευβοίας Παναγιώτης Μάλλιος, ο συνεργάτης του βουλευτή Θ. Ζεμπίλη Κώστας Ρουσσόπουλος, ο συνεργάτης του βουλευτή Σ. Πνευματικού τ. Ναύαρχος Νίκος Φατούσης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερέτριας Χρήστος Διονυσόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας Κώστας Παπαγεωργίου.  

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γιάννης Μπιλάλης ανέφερε ότι : "Μερικοί από τους βασικούς στόχους του Συμβουλίου αποτελούν οι σωστές παρεμβάσεις και επεμβάσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας πιο εύκολη από θέματα που τους ταλανίζουν. Ακόμη, είπε πως θα προσπαθήσουν σαν ΔΗΜ.Τ.Ο. να κάνουν κατανοητό στους πολίτες πως η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που πορεύεται με τη δουλειά και τις αλήθειες σε αντίθεση με άλλα κόμματα που προσπαθούν να αναρριχηθούν στην εξουσία με τον λαϊκισμό, την λασπολογία και τα ψέματα." 

Κλείνοντας, ευχήθηκε για το υπόλοιπο 2022 "Υγεία, ευτυχία και να ανατείλει και πάλι το φως της ειρήνης."


ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΒΑΚΑ