Αυτή την Παρασκευή 29 Απριλίου η εκδήλωση στην Κύμη για τα 60 χρόνια από τον θάνατο Γ.Ν Παπανικολάου με τον Π. Παυλόπουλο τον Θ. Πελεγρίνη και τον Γ. Τριάντη

 


Τιμώντας την επέτειο μνήμης για τα 60 χρόνια από το θάνατο του Γεωργίου Ν. Παπανικολάου  το Πολιτιστικό Σωματείο Φίλων του Ινστιτούτου Παπανικολάου "ΙΠΠΟΚΛΗΣ" και ο  Κώστας Καρτελιάς διοργανώνουν εκδήλωση υπό την αιγίδα του Προέδρου της πόλεως της Κύμης, γενέτειρας του Γ.Ν Παπανικολάου κου. Άγγελου Μαργέλη.

Η εκδήλωση - συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Κύμη Palace (Παραλία Κύμης Ευβοίας), αυτή την  Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρα 7: 00μ.μ  με θέμα "Η  Αξία του Ανθρώπου".

Στο πάνελ της συζήτησης, με συντονιστή τον Δημοσιογράφο κ. Γιάννη Τριάντη,  θα συνομιλήσουν  ο π. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και Καθηγητής  Συνταγματικού δικαίου κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο π. Πρύτανης του ΕΚΠΑ,  Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης.  

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για το κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων,  κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η κράτηση θέσεων.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη κα. Κίκη Παπακωνσταντίνου, στο mail  hippoklis@gmail.com   και στο τηλέφωνο 6932401899 .