Αγώνες Αγάπης διεξήχθησαν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις "Η ΠΙΣΤΗ"


Η Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού διοργάνωσαν Αγώνες Αγάπης για την ενίσχυση του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις "Η ΠΙΣΤΗ". 

Οι αγώνες  πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας, Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη και σε αυτούς συμμετείχαν τμήματα αθλητών Κ6-Κ8-Κ10, Κ12, Κ14, και Κ16 από: 
Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας, ΑΟ Κύζικος Ν. Αρτάκης, ΑΕ Προποντίς, ΑΟ Κανήθου, Π.Σ. Ακαδημία Αυλίδας,  ΑΟ Αυλίδας / Αριστοτέλειος, Α.Ε. Ληλαντίου και Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

Οι αθλητές πρόσφεραν ωραίο θέαμα με πολλά γκολ χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της νίκης, αλλά ο σκοπός των Αγώνων Αγάπης και την τελευταία ημέρα των αγώνων πήραν το δίπλωμα συμμετοχής.

Η Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία,  προπονητές, αθλητές και γονείς για την συμμετοχή και στήριξη του συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ", όπως επίσης και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Εύβοιας και τα μέλη τους που για ακόμα μια φορά είχαν την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους σε Αγώνες Αγάπης και την εθελοντική παρουσία των Σαμαρείτων Χαλκίδας. Τέλος ευχαρίστησαν την ΕΠΣ  Εύβοιας για την οικονομική βοήθεια που πρόσφερε στον σύλλογο "Η ΠΙΣΤΗ".