Αμέσως μετά την κατάνυξη των Άγιων ημερών οι ομάδες της δημοτικής αρχής πήραν τα "φτυάρια". Αυτή τη φορά "θάβουν" τον Πρόεδρο Σταύρο Στοφόρο


Μετά την Πρόεδρο του Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή, μετά τον Πρόεδρο των Ανδρονιάνων Γιώργο Κωτσή, μετά από αρκετούς δημοτικούς συμβούλους και άλλους... σειρά στην black list των διαδικτυακών ομάδων της δημοτικής αρχής παίρνει ο Πρόεδρος Πύργου κ. Σταύρος Στοφόρος.

 Ο Πρόεδρος της κοινότητας Πύργου είναι, κατά γενική ομολογία των κατοίκων της περιοχής, ένας από τους πολύ άξιους και δραστήριους προέδρους  της Δ.Ε Κύμης καθώς διαπιστώνουν, παρατηρώντας  με τα ίδια τους τα μάτια, τους προέδρους τους να δίνουν καθημερινή μάχη για  να λύσουν προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές τους κοινότητες. Οι κάτοικοι των οποίων χλευάζουν ενοχλημένοι πως έχουν να δουν την δημοτική αρχή η οποία έχει να εμφανιστεί από την προεκλογική περίοδος, τότε που έταζε "λαγούς με πετραχήλια". 

Όλοι οι Πρόεδροι της Δ.Ε Κύμης είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο, σχολιάζουν  οι συντοπίτες τους,  βάση των αποτελεσμάτων που φέρνουν οι προσπάθειες  τους.  Όμως χθες Τρίτη του Πάσχα 26 Απριλίου, κι ενώ το Χριστός Ανέστη αντηχεί σε κάθε εκκλησία, και σε κάθε χριστιανική οικογένεια, η τοπική κοινωνία έχει μείνει εμβρόντητη μπροστά στις αναρτήσεις που ήρθαν στην δημοσιότητα από τις διαδικτυακές  ομάδες, οι οποίες σύμφωνα με τους δημότες  στηρίζουν την  δημοτική αρχή και κυρίως τον  αντιδήμαρχο Αλέξανδρου Θεοδώρου και το Δήμαρχο Αθανάσιο Μπουραντά.  

Τα ονόματα των ομάδων γνωστά ως  το  "ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ" ( πρώην "ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ") με σημερινούς διαχειριστές :

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΗΣ 

ΝΙΝΑ ΓΑΛΑΝΗ ( ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ )

ΤΑΣΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ  και η "ΕΥΒΟΪΚΗ ΦΩΝΗ" με σημερινούς διαχειριστές :

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΗΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΝΑ ΓΑΛΑΝΗ   ( ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ )

ΤΑΣΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)Με την ιδιαίτερη υπογραφή ενός άγνωστου για τους ντόπιους, προσώπου με το όνομα Dimitris Papadopoulos και σίγουρα την συγκατάθεση των πιο πάνω διαχειριστών,  πολύ  συχνά  γίνονται αναφορές σε δημόσια πρόσωπα με απρεπέστατες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, με επιθετικούς προσδιορισμούς που ξεφεύγουν από κάθε είδος ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 

Να σημειώσουμε, όπως σχολιάζουν αρκετοί αναγνώστες, ότι ο "Dimitris Papadopoulos" είναι ένα προφίλ το οποίο εικάζεται πως αντικατέστησε το προφίλ του "Απόστολος Ζούρος" το οποίο εξυπηρετούσε τους ίδιους ακριβώς σκοπούς, να κατηγορεί και να βρίζει ένθεν κακείθεν.  Μάλιστα σύμφωνα με  εξακριβωμένες πληροφορίες το προφίλ  Απόστολος Ζούρος έχει δεχθεί πολλές επίσημες καταγγελίες και προφανώς, ο διαχειριστής του ή η google, το απέσυρε. 

Μήπως ο "Dimitris Papadopoulos" είναι άλλος ένας εκπρόσωπος του Δήμου καθώς γνωρίζει τις θέσεις και τις ενέργειες του ; ( αναφέρει : Ωστόσο η δημοτική αρχή μέσω των αντιδημάρχων της είχε αποφασίσει να στηρίξει με κάθε τρόπο την κοινότητα Πύργου όχι για το Στοφόρο αλλά για τους κατοίκους του χωριού.)

Διαβάζει λοιπόν σοκαρισμένος ο κόσμος της περιοχής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου εχθές, για τον πρόεδρο Στοφόρο τα εξής :  

" ο ρουφιάνος",  

"Ο βρώμικος ρόλος του κοινοτάρχη Πύργου αποκαλύφθηκε",  

"πίσω από το μανδύα του καλού και του συνεργάσιμου παιδιού δήλωνε πίστη και τυφλή υποταγή στο Θωμά"

"θα βάραγε μύγες όλη μέρα και δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί ως ο σούπερμαν της αυτοδιοίκησης που φωτογραφίζεται κάθε μέρα πίσω από ένα σκαπτικό μηχάνημα."

 "...το χαρακτήρα του, την κουτοπονηριά του και την κουταβάκικη νοοτροπία ότι εγώ τους κοροϊδεύω όλους για να κάνω τη δουλειά μου", 

"Πάλι ο Σταύρος Στοφόρος έπαιξε το γνωστό του ρόλο του πολιτικού Ρουφιάνου",

 "Έχει δώσει ρέστα στο ανακάτεμα, στο παρασκήνιο, στην πολιτική κωλοτούμπα... Και στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί μετά καλάμου καβαλημένου."

Ο λόγος για όλον αυτόν τον λεκτικό οχετό, εναντίον του Προέδρου Σταύρου Στοφόρου,  όπως από τα γραφόμενα προκύπτει,  είναι η καλή σχέση που διατηρεί με τον πρώην δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά.  Αυτή τη φορά τον ασκό του Αιόλου ανοίγει το "ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ " και η "ΕΥΒΟΪΚΗ ΦΩΝΗ" με αφορμή ένα  στιγμιότυπο από διαπληκτισμό του προέδρου Κωτσή με τον αντιδήμαρχο Θεοδώρου, το οποίο έστειλε με μήνυμα ο κ. Στοφόρος στον Κωτσή. Eίναι γεγονός πως το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν ένα από τα εκατοντάδες που κάνουν τον γύρο στα κινητά των δημοτών για τέτοια θέματα που αφορούν εκλεγμένα πρόσωπα και επικεντρώνουν  όλο το ενδιαφέρον . 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου Στοφόρου, ο οποίος έχει πολλά στοιχεία στην κατοχή του, όπως και οι περισσότεροι που βρίσκονται στην θέση του αλλά κι εκείνοι που έχουν στραφεί στη δικαιοσύνη, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, για να απαλλαγούν από τέτοιου είδους "επιθέσεις".

Συγκεκριμένα ο κ. Στοφόρος αναφέρει στην απάντησή του :

Το φωτομοντάζ πάει σύννεφο. Η Xούντα της παραπληροφόρησης ξαναχτυπά. Ρουφιάνοι και σπιούνοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τα ψεύτικα προφίλ όπως καλή ώρα εσύ Dimitris Papadopoulos. Πίσω από το ψεύτικο προφίλ σου γνωρίζουμε καλά ποιοι είναι... οι οποίοι πληρώνονται με χρήματα από τους φορολογούμενους δημότες μας για να κάνουν την βρώμικη δουλειά τους. Ο κόσμος έχει καταλάβει ό,τι κι αν γράψετε δεν καλύπτει την ανυπαρξία, την ανικανότητα και το δηλητηριασμό που σας χαρακτηρίζει. Αυτά για αρχή, έπεται συνέχεια με στοιχεία.


Αναλυτικά το "ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ " και η "ΕΥΒΟΪΚΗ ΦΩΝΗ" έγραψαν για τον Πρόεδρο Πύργου Σταύρο  Στοφόρο :

Ο "Βρώμικος" ρόλος του κοινοτάρχη Πύργου αποκαλύφθηκε

 Το ότι ο πρόεδρος της κοινότητας Πύργου Σταύρος Στοφόρος πάταγε σε δύο βάρκες και έκανε το φίλο στη δημοτική αρχή από τη μία μεριά και τον πολιτικό ρουφιάνο του Θωμά από την άλλη ήταν γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό. 

Από τότε που η δημοτική αρχή έφτιαξε εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας για τις φωτιές του καλοκαιριού και όλοι σχεδόν οι πρόεδροι πλην Στοφόρου και δυο τριών άλλων διέθεσαν τις υπηρεσίες τους στην πάρα- ομάδα του Θωμά που αυθαίρετα είχε φτιάξει. Ωστόσο η δημοτική αρχή μέσω των αντιδημάρχων της είχε αποφασίσει να στηρίξει με κάθε τρόπο την κοινότητα Πύργου όχι για το Στοφόρο αλλά για τους κατοίκους του χωριού.

 Γνωρίζοντας το πολιτικό δούλεμα το Σταυράκου του Στοφόρου που πίσω από το μανδύα του άλλου και του συνεργάσιμου παιδιού δήλωνε πίστη και τυφλή υποταγή στο Θωμά. Έτσι του διέθεταν διαρκώς μηχανήματα που ο Στοφόρος παρουσίαζε με αναρτήσεις του στο φεϊς μπουκ ως δικές του ενέργειες και αν δε είχε τη βοήθεια κάποιων αντιδημάρχων θα βάραγε μύγες όλη μέρα και δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί ως ο σούπερμαν της αυτοδιοίκησης που φωτογραφίζεται κάθε μέρα πίσω από ένα σκαπτικό μηχάνημα. 

Αυτό βέβαια δεν αλλάζει τον χαρακτήρα του, την κουτοπονηριά του και την κουτσαβάκικη νοοτροπία ότι "εγώ τους κοροϊδεύω όλους" για να κάνω τη δουλειά μου. Και φυσικά η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να προχωρά έργα στον Πύργο, όμως πρέπει να αναδειχτεί η συμπεριφορά ενός ανθρώπου που δείχνει το πολιτικό του ανάστημα που είναι κάτω του μετρίου. Το δεύτερο δυσάρεστο περιστατικό προήλθε με έναν συνάδελφο του πρόεδρο άλλου χωριού ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν θέλει να συνεργάζεται πλέον με την αντιπολίτευση του δήμου και για το καλό του χωριού του συνεργάζεται στενά με την δημοτική αρχή και εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με αντιδήμαρχο… Το πληροφορήθηκε ο Θωμάς και άρχισε να τον στολίζει μέσα από kimi-aliveri. Τους έγραφε λοιπόν ότι θα τα πούνε στα μαρμαρένια αλώνια... ότι είναι πολύ μικρός για να παίζει τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς και άλλα απαράδεκτα και αστεία.. Ποιός όμως 

 Πρόσφατα λοιπόν ο κοινοτάρχης Ανδριάνων (Ανδρονιάνων) κ. Κοτσής που είναι επίσης πρωτοπαλίκαρο του Θωμά πρώην παίκτης της ομάδας του και από τους μάρτυρες υπεράσπισης στο μεγάλο δικαστήριο που τον πηγαινοφέρνει ο κατηγορούμενος Θωμάς με το αυτοκίνητο του (που πήγαν τα προσχήματα;) διαπληκτίστηκε στο φέις Μπουκ με τον αντιδήμαρχο Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου... Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα όμως, που ανέβασε ο (Κ)κωτσής φαιν"οτνα(φαινόταν) το όνομα αυτού που του τα έστειλε.. Μαντέψατε σωστά.. Πάλι ο Σταύρος Στοφόρος έπαιξε το γνωστό του ρόλο του πολιτικού ρουφιάνου. Αυτό το καλό παιδί... που μιλάει σε όλους.. που δεν προκαλεί κανένα... και που αγωνίζεται για το καλό του χωριού του... έχει δώσει ρέστα στο ανακάτεμα, στο παρασκήνιο, στην πολιτική κωλοτούμπα ... Και στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί μετα καλάμου καβαλημένου.