Αποχώρησε ο Νακόπουλος Παναγιώτης από την διαδικτυακή ομάδα που κατηγόρησε τον πρόεδρο Στοφόρο μετά τη δημοσιοποίηση των διαχειριστών της

 


Μετά το δημοσίευμα του eviaxpress.gr, ο κύριος  Νακόπουλος Παναγιώτης αποχώρησε από την διαδικτυακή ομάδα με την ονομασία "Ευβοϊκή Φωνή"  όπου φαινόταν να είναι διαχειριστής μέχρι την ώρα της ανάρτησης του εν λόγω δημοσιεύματος. 


Ο κύριος Νακόπουλος  Παναγιώτης, αμέσως μόλις είδε το δημοσίευμα επικοινώνησε με το eviaxpress.gr και δήλωσε ότι ουδέποτε έχει ο ίδιος προβεί σε αναρτήσεις  σχολιασμών στην διαδικτυακή ομάδα όπου φαίνεται διαχειριστής, αποποιούμενος οποιαδήποτε ευθύνη ενδεχομένως του καταλογίζεται από τη θέση του διαχειριστή.  

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα  ο κύριος Νακόπουλος όπως ενημέρωσε το eviaxpress.gr,  κι όπως διαπιστώσαμε, είχε αποσυρθεί από την θέση του διαχειριστή, αποδεικνύοντας άμεσα και εμπράκτως πως δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη με αυτές τις αναρτήσεις. 

Η ανάρτηση εναντίον του Προέδρου της κοινότητας Πύργου κου Σταύρου  Στοφόρου ήταν συγκεκριμένα : 


Οι διαχειριστές της ομάδας "ΕΥΒΟΪΚΗ ΦΩΝΗ",  σήμερα είναι :

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΗΣ 

ΝΙΝΑ ΓΑΛΑΝΗ   ( ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ )

ΤΑΣΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ)


Να θυμίσουμε πως βασικός διαχειριστής της εν λόγω ομάδας ήταν για το μεγαλύτερο  διάστημα από την ίδρυσή της, ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνίου ο οποίος έχει δεχθεί μηνύσεις  για συκοφαντικές και προσβλητικές, κατ΄ επανάληψη  αναρτήσεις στην "Ευβοϊκή Φωνή". 
Στην πρώτη μήνυση  που είχε γίνει εις βάρος του κου Αντωνίου, από τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά, ο κ. Αντωνίου είχε καταδικαστεί πρωτόδικα  και είχε ζητήσει συγνώμη, υπογράφοντας "δήλωση μετανοίας"  την τελευταία στιγμή στο Εφετείο. Τότε ο κ. Θωμάς είχε δεχτεί την συγνώμη του κου Αντωνίου και του είχε δώσει την ευκαιρία, αποσύροντας την μήνυση. Η "δήλωση μετανοίας" στη συνέχεια δεν τηρήθηκε  από τον κ. Αντωνίου, ο οποίος θα βρεθεί σύντομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ξανά για τον ίδιο λόγο.  
Προφανώς για τον λόγο αυτό δεν φαίνεται πλέον να είναι διαχειριστής της ομάδας.