Ευφάνταστη εκδήλωση στην Χαλκίδα για την πρεμιέρα του περιοδικού Evia Wellness Magazine [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ]Με μια "φανταστική" σύνθεση εμπειριών ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του  περιοδικού Evia Wellness Magazine στην Χαλκίδα!

Στην καρδιά της Άνοιξης και με ένα εντυπωσιακό event επέλεξε η Explore DMC να παρουσιάσει την πρωτοποριακή ιδέα της διμηνιαίας περιοδικής ηλεκτρονικής  έκδοσης Εvia wellness  magazine. Ένα μοναδικό, ζωντανό,  διαδραστικό περιοδικό που καινοτομεί με ενεργά links και 30 βίντεο παραγωγής της εταιρίας.

Με θεματολογία που βασίζεται στην ευζωία, και σε ό,τι καλύτερο έχει να μας παρουσιάσει η Εύβοια, με τα πρόσωπα και τις δράσεις τους, τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις, την ψυχολογία και το θετικό τρόπο σκέψης, προσεγγίζει την επιτυχία στην ευτυχία.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει τη φαντασμαγορική εκδήλωση που περιελάβανε πτήση με παραμοτέρ από τον βραβευμένο με παγκόσμιες διακρίσεις αεροπτεριστή Δημήτρη Κολιάκο, ο οποίος απογείωσε το κοινό αφού πέταξε πάνω από την παραλία της Χαλκίδας κατεβαίνοντας στην επιφάνεια της θάλασσας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη. Παράλληλα οι μουσικές επιλογές της Dj Λίνα Καράπα από τον Kosmos Fm 100 που ήταν εκεί μαζί με το demo car του σταθμού, προβάλλοντας στις τηλεοράσεις που βρίσκονται εσωτερικά στις πόρτες του αυτοκινήτου, όμορφα βίντεο παραγωγής του περιοδικού  από την μαγική Εύβοια !!!


Γλυπτά από πάγο προσφορά της εταιρείας «Κάματζης» δημιούργησαν την αίσθηση του υπαίθριου μπαρ προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μία ευκαιρία δροσιάς, και την δυνατότητα να γευτούν εξωτικά φρούτα από την εταιρία ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, γευστικές δημιουργίες με μανιτάρια από την εταιρία ΔΙΡΦΥΣ, και να δοκιμάσουν παγωμένα τσάι και χυμούς από την εταιρία B FRESH και νερά OASIS όπως και κρασιά AVANTIS.


Η SKORPIOS security είχε την ευθύνη για την προστασία της εκδήλωσης.

Οι παρευρισκόμενοι Ευβοείς επιχειρηματίες, συμμετέχοντες στο πρώτο τεύχος  έδωσαν συνεντεύξεις στην δημοσιογράφο Ιωάννα Καραγιάννη από το STAR Kεντρικής Ελλάδας (Δείτε την παρουσίασή τους) που ήταν ο Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης. 

Στα 20 μπάνερ διαστάσεων 1χ2 μέτρα, τα πρόσωπα που παρουσιάζονται στο περιοδικό έδωσαν ένα θετικό σχόλιο για την Εύβοια και την ζωή.

Ο κόσμος που συμμετείχε φωτογραφήθηκε κρατώντας το εξώφυλλο του περιοδικού και όλοι είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό του περιοδικού.

Ο εμπνευστής και εκδότης του περιοδικού κ. Γιώργος Γιαννάκης με την ομάδα του, έχοντας εμπειρία διοργάνωσης πολλών εκδηλώσεων με μοναδικό χαρακτήρα, οργάνωσαν ένα μοναδικό event προσδίδοντας στο Branding της Χαλκίδας και γενικότερα της Εύβοιας με πολύ θετικό αντίκτυπο για τον τουρισμό και την εξωστρέφεια αλλά παράλληλα διαμορφώνοντας καλύτερη ψυχολογία στους επαγγελματίες και στους κατοίκους της υπεροχής αυτής πόλης.

Κάθε τεύχος του Evia Wellness Magazine θα αποτελεί μία νέα γιορτή ζωής επικεντρωμένο  στην ευζωία, περιλαμβάνοντας εμπειρίες σε κάθε πτυχή του όπως το Thinking, Living, Eating, and Traveling Well και παράλληλα θα αναδεικνύει καλά πρότυπα ζωής ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής για mindfulness και experiential living.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτό το υπέροχο ταξίδι ευζωίας έχοντας μια δημιουργική και χρήσιμη αλληλεπίδραση!!