Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το πιθανό λουκέτο στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κύμης ζητά η παράταξη Δημήτρη Θωμά
Ανησυχία και αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Κύμη και στην  ευρύτερη περιοχή καθώς "φωτιά έχουν βάλει",  οι πληροφορίες  που αναφέρουν ότι η Διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς σκοπεύει να κλείσει οριστικά το υποκατάστημά της στην πόλη της Κύμης. 

 Όπως αναφέρεται,  η Διοίκηση της  τράπεζας Πειραιώς ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο σε μεγάλο αριθμό υποκαταστημάτων της σε ολόκληρη τη χώρα. Σοβαρά  προβλήματα και επιπτώσεις αναμένεται να δημιουργηθούν για την οικονομική κατάσταση των πόλεων αυτών  και συγκεκριμένα της Κύμης όπου εξυπηρετούνται κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα και να πραγματοποιούν έτσι τις συναλλαγές τους. 

Άμεση είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση για την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και τον επικεφαλής Δημήτρη Θωμά,  μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την πιθανολογούμενη παύση λειτουργίας του  υποκαταστήματος  της τράπεζας Πειραιώς στην Κύμη.

Η παράταξη  του Δημήτρη Θωμά  ΖΗΤΑ  την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κύμης Αλιβερίου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να παρθούν αποφάσεις δυναμικής αντίδρασης για την αποτροπή αυτής της δυσάρεστης εξέλιξης.