Ημερίδα του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας ΑΕ

 


Ο επικεφαλής της παράταξης «Στερεά Υπεροχής» Δημήτρης Αναγνωστάκης, συμμετείχε στην επιστημονική Ημερίδα,  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/04/2022, στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας, με την εξής θεματολογία:

  • Η επόμενη μέρα στη διαχείριση απορριμμάτων.

  • Προβλήματα στην υλοποίηση της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων και την ανάπτυξη της ανακύκλωσης.

  • Ανάπτυξη της ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή, στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

  • ΧΥΤΑ Χαλκίδας, διαβάστε το Δελτίο Τύπου, στο οποίο με παρέπεμψαν, όταν έγινε λόγος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, σε σχέση με τα απορρίμματα.  https://stereayperoxis.blogspot.com/2022/04/11042022.html


Αυτοδιοικητικοί Α΄ & Β΄ βαθμού, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι στην κοινή προσπάθεια, για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων, σχετικά με την αύξηση της ανακύκλωσης, την εδραίωση περιβαλλοντικής συνείδησης, την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, τη μείωση δημιουργίας αποβλήτων και φυσικά την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η κα Κ. Μπατζελή, ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης, ο δήμαρχος Δελφών και μέλος του Δ.Σ. του Φο.Δ.Σ.Α κ. Π. Ταγκαλής,  ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γεώργιος Κότσαρης και η προϊσταμένη του τμήματος καθαριότητας του δήμου  Κύμης - Αλιβερίου κα Όλγα Χαλδούπη, ο δημοσιογράφος κ. Γ. Σιμόπουλος, ο κ. Ν. Ασλάνογλου και κα Μαίρη Χουλιέρη, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου  Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων.