Ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Λεωνίδα που έφυγε ελεύθερος για το ταξίδι στην αιωνιότηταΗ τελευταία σκηνή στην πικρή ιστορία του 46χρονου Λεωνίδα Βογιατζή από τον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου, διαδραματίστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της Ενορίας Αγίου Ιωάννη.
Του χωριού που πάντα αγκάλιαζε με αγάπη την δύσκολη πραγματικότητα που βίωνε ο Λεωνίδας, με το σώμα του καθηλωμένο και με μια ψυχή που πάλευε για την ζωή και την Δευτέρα 4 Απριλίου πέταξε για πάντα στους απέραντους ουρανούς της αιωνιότητας.
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης αμέτρητο πλήθος κόσμου παραβρέθηκε κοντά στο Λεωνίδα και στην οικογένειά του για τον ύστατο χαιρετισμό. Ο πόνος ανείπωτος για το πόσο απίστευτα σκληρή στάθηκε η ζωή γι' αυτή την ψυχούλα από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία.
Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. κ. Σεραφείμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Ενορία του Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου. Πλήθος Ιερέων της Μητροπόλεως αλλά και εκτός αυτής.
Δίπλα στο κλειστό φέρετρο, η ηρωίδα μάνα Χρυστούλα, τα αδέρφια και ο ένας εξ αυτόν ο Ιερέας του χωριού Πατήρ Ευάγγελος Βογιατζής.
Επικήδειο λόγο εκφώνησαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Σεραφείμ, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δημήτρης Λάμπρου και η έφηβη ανηψιά του αείμνηστου Λεωνίδα, η Χρυστούλα Βογιατζή .
Ο Πρόεδρος κ. Λάμπρου ανακοίνωσε ότι η Τράπεζα Αίματος που έχουν δημιουργήσει η Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, αποφάσισαν προς τιμήν του εκλιπόντος, ότι θα ονομάζεται στο εξής, "Τράπεζα Αίματος Λεωνίδα Βογιατζή".