ΚΥΜΗ : Εκδήλωση για τα 60 χρόνια από το θάνατο του Γεώργιου Ν. Παπανικολάου στις 29/4 Τιμώντας την επέτειο μνήμης για τα 60 χρόνια από το θάνατο του Γεωργίου Ν. Παπανικολάου  το Πολιτιστικό Σωματείο Φίλων του Ινστιτούτου Παπανικολάου "ΙΠΠΟΚΛΗΣ" και ο  Κώστας Καρτελιάς διοργανώνουν εκδήλωση υπό την αιγίδα του Προέδρου της πόλεως της Κύμης, γενέτειρας του Γ.Ν Παπανικολάου κου. Άγγελου Μαργέλη.

Η εκδήλωση - συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Κύμη Palace (Παραλία Κύμης Ευβοίας),  την Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρα 7: 00μ.μ  με θέμα "Η  Αξία του Ανθρώπου".

Στο πάνελ της συζήτησης, με συντονιστή τον Δημοσιογράφο κ. Γιάννη Τριάντη,  θα συνομιλήσουν  ο π. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και Καθηγητής  Συνταγματικού δικαίου κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο π. Πρύτανης του ΕΚΠΑ,  Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης.  

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για το κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων,  κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η κράτηση θέσεων.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη κα. Κίκη Παπακωνσταντίνου, στο mail  hippoklis@gmail.com 

και στο τηλέφωνο 6932401899