Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Αλιβερίου [ΦΩΤΟ]Με λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Απριλίου, η εορτάσιμη Αρχιερατική Θεία Ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, Πολυούχου της πόλης του Αλιβερίου.

Προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ Σεραφείμ και λειτουργούς τους Αρχιμανδρίτες Πατήρ Αμφιλόχιο Διακάκη, Πατήρ Δαμασκηνό Φυλακτό, Πατήρ Τσιμογιάννη Νικόδημο και τους Διακόνους Πατήρ Πρόδρομο Γκεγκέ και Πατήρ Απόστολο Μπάκουλη.

Στο ψαλτήρι προεξήρχε ο Πατήρ Σωτήριος Τσόγκας μετά της χορωδίας των ιεροψαλτών Χαράλαμπου Μαζαράκη, Γεωργίου Σαλταρίκου, Αντωνίου Κακαράντζα, Νικολάου Μάμα, Δημήτριου Πετρογιάννη.

Στην Ιερά Ακολουθία παρευρέθηκαν ο Πρώην Αντιδήμαρχος Αλιβερίου κ. Μπόκαρης Γεώργιος με την σύζυγό του κα. Όλγα Χαλδούπη και τα εγγονάκια τους Νίκο και Όλγα Δημητρίου, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Ξύγγης Γεώργιος, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και Πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτριος Θωμάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κιούσης Νικόλαος και κ. Αναστάσιος Βλάχος, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου κα. Σοφία Κόλλια Βότση, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και περιχώρων κα. Σταματούλα Πανουργιά καθώς και πλήθος πιστών.

Πραγματοποιήθηκε λιτανεία των Ιερών Λειψάνων και της εικόνας του Αγίου Γεωργίου γύρω από τον Ναό.