Με βαθιά οδύνη ο Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου και ο π. Πρόεδρος αποχαιρετούν τον πολυαγαπημένο ΛεωνίδαΤρίτη 5 Απριλίου 2022 μια μαύρη μέρα για το μικρό χωριό του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου. Ένα από τα πιο αγαπημένα και ξεχωριστά πρόσωπά του, έφυγε από την ζωή αδόκητα έτσι όπως το ανθρώπινο νου δεν θέλει να αποδεχθεί.   Η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή για τον Λεωνίδα που το ταξίδι του στη ζωή, το έκανε χωρίς να μπορεί να την χαρεί με τις ελευθερίες και τα προνόμια που έχει ο κάθε άνθρωπος που μπορεί να κινείται. 

Ο Λεωνίδας στερήθηκε αυτά που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούμε δεδομένα .   Καθηλωμένος, μα τα μάτια του ήταν πάντα χαμογελαστά,  μεταδίδοντας ζεστά κύματα αγάπης σε όποιον τον γνώριζε, σε παιδιά και μεγάλους.

Ο Λεωνίδας έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί,  καθώς η μοίρα άφησε για το τέλος, το πιο οδυνηρό και αναπάντεχο σενάριο που κάνει ακόμη πιο βαρύ τον πόνο και το πένθος που αφήνει πίσω της, η απώλεια του Λεωνίδα.

Η θλίψη  είναι αβάσταχτη για την οικογένεια, τους οικείους και τους συγχωριανούς όπως μαρτυρούν τα λίγα λόγια που μπόρεσε να σημειώσει ο πρώην πρόεδρος του Αγίου Ιωάννη κ. Κώστας Καλκούνης :

 "Όχι σήμερα δεν είναι μια ημέρα σαν τις άλλες για κανέναν μας, όχι σήμερα δεν είναι καλή μέρα για τον τόπο μας.

Σήμερα ο Αγιάννης πενθεί ..Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Λεωνίδας,ο Λεωνίδας που όλοι αγαπήσαμε και όλους μας αγαπούσε, ο Λεωνίδας που το όνομά του χαρακτήριζε την ψυχή του..
Ήταν για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση, ήταν παράδειγμα πως η δύναμη και η αγάπη για τη ζωή είναι πολύ μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο..
Αποχαιρετώντας τον, παραθέτω δύο φωτογραφίες από το αρχείο μου ,που χαρακτήριζαν τον Λεωνίδα ..
Παρών στους καθαρισμούς στο χωριό ,παραμονές Πάσχα μαζί με τους μαθητές του δημοτικού σχολείου και παρών στην απονομή του πρωταθλήματος στον ΑΟ Άρη Αγίου Ιωάννη του οποίου ο Λεωνίδας ήταν αναπόσπαστο κομμάτι και επίτιμος πρόεδρος του..
Θερμά συλλυπητήρια στον σεβαστό Ιερέα μας και καλό φίλο Παπαβαγγέλη και στην οικογένεια του .
Αιώνια σου η μνήμη Λεωνίδα μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας δίδαξες στο πέρασμα σου από την ζωή."