Μεγάλη σύγχυση στην δημοτική αρχή Κύμης Αλιβερίου για την παραλία "Καλάμι" - Ξεχασμένη η ΔΩΡΕΑΝ μελέτη ή η ενημέρωση ;

 


Τον Φεβρουάριο του 2017, με ενέργειες της τότε τοπικής κοινότητας Αγίου Ιωάννη όπου πρόεδρος ήταν ο κ. Κώστας Καλκούνης, το ΔΣ του Οσμάν ( Απόστρατοι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού), ΔΩΡΙΖΟΥΝ  στον δήμο Κύμης Αλιβερίου μια μελέτη για την ανάπλαση της παραλίας "ΚΑΛΑΜΙ" την οποία είχε συντάξει η τοπογράφος μηχανικός κα. Λήδα Φωτοπούλου, κόρη του κου Κωνσταντίνου Φωτόπουλου, Μηχανικού του οικισμού ΟΣΜΑΝ.

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2017 έγινε συνάντηση στον δήμο Κύμης Αλιβερίου στην οποία συμμετείχαν:
Ο δήμαρχος Μπουραντάς, ο αντιδήμαρχος Μπόκαρης, σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη, ο πρόεδρος συνεταιρισμού ΟΣΜΑΝ Ναύαρχος Σαμαράς, το μέλος του ΔΣ του Οσμάν Ναύαρχος Αντωνάκος, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΣΜΑΝ κος Συλαμιανός και ο μηχανικός του ΟΣΜΆΝ, κύριος Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

Στην συνάντηση αυτή παρέδωσαν τη μελέτη για την ανάπλαση της παραλίας "ΚΑΛΑΜΙ" στο δήμο Κύμης Αλιβερίου, με κάθε επισημότητα..

Τον Νοέμβριο του 2017 ο δήμαρχος κ. Μπουραντάς με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια συγκροτεί επιτροπή για την παραλαβή και σύνταξη της μελέτης όπως φαίνεται στο ακόλουθο έγγραφο. 
Έξι χρόνια μετά η κυρία Αλεξάνδρα Θαλασσινού ρωτάει στο δημοτικό συμβούλιο τι γίνεται με τη μελέτη αυτή..

Ο αντιδήμαρχος Μπαράκος απαντά πως η τεχνική  υπηρεσία έχει αναλάβει να πάρει τις άδειες που απαιτούνται για την ανάπλαση  από την κτηματική εταιρεία .

Ο αντιδήμαρχος Πιλάτης απαντά αμέσως μετά πώς με απόφαση δική του και του δημάρχου ορίστηκε ο κύριος Καρακάξης ο μηχανικός του δήμου για να παραλάβει την μελέτη από τον μηχανικό κύριο Φωτόπουλο..

Τελικά τι ισχύει;

Παρέλαβε την μελέτη η επιτροπή που συγκρότησε ο δήμαρχος Μπουραντάς το 2017 και που αναρτήθηκε στην Διαύγεια και τώρα η τεχνική υπηρεσία έχει απευθυνθεί στην κτηματική για αδειοδοτήσεις όπως λέει ο αντιδήμαρχος Μπαράκος;

Ή πήγε περίπατο η απόφαση Μπουραντά που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια και τώρα όρισαν τον μηχανικό Καρακάξη, έξι χρόνια μετά, να παραλάβει την μελέτη;

Ποιος λέει αλήθεια;

Ξεχασμένη η ΔΩΡΕΑΝ μελέτη ; Ή ξέχασαν να ενημερωθούν και να ενημερώσουν ; 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 28/3/2022


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ :