Ο Σύλλογος Medusa Survivor και το Θέατρο Χαλκίδας συστρατεύονται ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία και την γυναικοκτονία

 


Ο Σύλλογος Medusa Survivor Group ένωσε τις δυνάμεις του με το Θέατρο Χαλκίδας προκειμένου να κινητοποιήσουν για τα σοβαρά θέματα της ενδοοικογενειακής βίας και των γυναικοκτονιών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δήμαρχος κα Βάκα και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας καθώς και πολλοί από τους εθελοντές της ομάδας.

" Οι εθελοντές της ομάδας μας παρέχουν στήριξη στα θύματα βίας. Χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε. Δυστυχώς η Πρόεδρος του συλλόγου μας δεν κατάφερε να παραβρεθεί αφού μόλις χθες διεγνώσθη με κορονοϊό. Έστειλε όμως τον χαιρετισμό της και τις ευχαριστίες της που μας τιμήσατε με την παρουσία σας." επισήμανε η αντιπρόεδρος κα Εσκίογλου Αθηνά.


"Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί, ας ενημερωθούμε και ας υποσχεθούμε η βία να περιοριστεί ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε στο μέλλον για μια πιο όμορφη και πολιτισμένη κοινωνία." τόνισε η κα Εσκίογλου εκφράζοντας τον βασικό στόχο του Συλλόγου Medusa Survivor.