Ο Θάνος Αγγελάκης στο 4ο Family Business Conference με δυναμικές και αναπτυσσόμενες οικογενειακές επιχειρήσεις

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ, συμμετείχε στο Family Business Conference που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά από την Palladian Conferences, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την οργάνωση, τη διαχείριση και τη βιώσιμη ανάπτυξη των οικογενειακών επιχειρήσεων, τα στρατηγικά εργαλεία που βοηθούν στην επίτευξη της μακροημέρευσής τους, καθώς και οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις που επεκτείνονται εκτός εθνικών συνόρων, μέσα από βιωματικά παραδείγματα από μέλη της 2ης, της 3ης και της 4ης γενιάς.
 
Ο κ. Θάνος Αγγελάκης συμμετείχε στο πάνελ της 4ης ενότητας με τίτλο «Η ωρίμανση του μοντέλου Διοίκησης της οικογενειακής επιχείρησης: στελέχωση, ενσωμάτωση και διαχείριση» και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν ανέλαβα την ηγεσία της Αγγελάκης, μαζί με τα αδέρφια μου, τα δεδομένα ήταν ήδη πολύ διαφορετικά συγκριτικά με την εποχή των γονιών μου. Οφείλαμε να προσαρμοστούμε γρήγορα στα νέα δεδομένα, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες της αγοράς και με όραμα να επικεντρωθούμε στη διαφοροποίηση και την καινοτομία, πάντα με παρονομαστή την ποιότητα. Σταθμός για την εταιρεία μας ήταν η δημιουργία του σήματός μας από τον Αλέκο Φασιανό. Ένας μεγάλος ζωγράφος μεταλαμπάδευσε την τέχνη του στο ράφι του σουπερμάρκετ – το δικό μας λιθαράκι για να αλλάξουμε την αισθητική στον χώρο της πτηνοτροφίας.»