Πένθος για τον Στέλιο Γίδη στην κοινότητα του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου


Το όνομα του Στέλιου Γίδη από τον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου και η πορεία της ζωής του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με την τοπική αυτοδιοίκηση .

Έφυγε από την ζωή, ανήμερα του Πάσχα, 24 Απριλίου πλήρης ημερών, έχοντας φτάσει τα 95 χρόνια του. 

Άριστος οικογενειάρχης, πατέρας της Βασιλικής, του Σπύρου και του ΚώσταΠάντα δραστήριος και δημιουργικός μέχρι την τελευταία του πνοή. Αγαπώντας τον τόπο του και προσφέροντας σε αυτόν,  ασχολήθηκε έντονα με την τοπική αυτοδιοίκηση έχοντας διατελέσει σπουδαίο έργο από τις θέσεις,  του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Ταμυνέων, του  Κοινοτάρχη Αγίου Ιωάννη και του Κοινοτικού Συμβούλου Αγίου Ιωάννη.


Με θλίψη ο πρώην Πρόεδρος του Αγίου Ιωάννη, κ. Κώστας Καλκούνης αποχαιρετά τον άνθρωπο που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση αφήνοντας το λαμπρό παράδειγμα του στους νεότερους . 

Με θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον τόπο μας επί σειρά ετών ,'έφυγε' για το αιώνιο ταξίδι.

Ο μπάρμπα Στέλιος ο Γίδης ,πρώην Κοινοτάρχης Αγίου Ιωάννη, πρώην κοινοτικός σύμβουλος Αγίου Ιωάννη, αλλά και πρώην Αντιδήμαρχος Ταμυνέων και για λίγο διάστημα το 2002 και Δήμαρχος, από σήμερα δεν είναι κοντά μας.
Από σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση είναι φτωχότερη.
Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια."

Το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Γίδη θα πουν συγγενείς και φίλοι στη 1:00 η ώρα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην ενορία του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου.