Συνάντηση – Ενημέρωση Δ.Σ. Πολιτιστικών Συλλόγων ΕύβοιαςΟ Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας προσκαλούν τα Διοικητικά Συμβούλια των Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου.

Σκοπός της Συνάντησης μας είναι η ενημέρωση των Δ.Σ. σε θέματα που αφορούν οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων και οποιοσδήποτε άλλος προβληματισμός υπάρχει σχετικά με την επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων που εκπροσωπείτε.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην αίθουσα (οδηγίες προστασίας για τον Covid) παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα για την παρουσία σας. Σύμφωνα με το ισχύον Φ.Ε.Κ. 1011/Β/4.3.2022, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο (επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης) ή με την επίδειξη αρνητικού rapid test εντός 48 ωρών, καθώς και η υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός του χώρου.