Συνάντηση δημοσιογράφων πραγματοποίησε η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στην Χαλκίδα

 


Συνάντηση-σύσκεψη  πραγματοποίησε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με  δημοσιογράφους  της Εύβοιας, την Κυριακή 3, Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Μεγάρου Χαλκίδας

"Η Ένωση είναι μία επαγγελματική ένωση δημοσιογράφων που λειτουργεί με γνώμονα την ενημέρωση και την διασφάλιση των μελών της σε συνδικαλιστικά, ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα." όπως επισήμανε ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Χορταριάς. 

Σκοπός της επίσκεψης -συνάντησης με τους δημοσιογράφους της Εύβοιας,  ήταν η ενημέρωση για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στο δημοσιογραφικό χώρο και τον συνδικαλιστικό τομέα,  ούτως ώστε να είναι εφικτή η ένταξη νέων μελών στην ένωση και να υπάρχει μεγαλύτερη εκπροσώπησή της  γενικότερα. 

Ο πρόεδρος κ. Χορταριάς επισήμανε ότι την συγκεκριμένη συνάντηση ήταν προγραμματισμένη πολύ καιρό νωρίτερα αλλά λόγω κορονοϊού πραγματοποιήθηκε τώρα, εν όψη και της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τις εκλογές του νέου Δ.Σ της Ένωσης. Ο κ. Χορταριάς ολοκληρώνει την θητεία του και βάση καταστατικού παραδίδει τη σκυτάλη της Προεδρίας σε νέο πρόσωπο.  

 Όπως τόνισε ο κ. Χορταριάς "Κύριος γνώμονας της σύσκεψης  ήταν η ενημέρωση σε συνδικαλιστικά ασφαλιστικά, εργασιακά θέματα και η πρόσκληση νέων μελών"

Ο Πρόεδρος κατά την λήξη της σύσκεψης προσέφερε στους συμμετέχοντες από ένα βιβλίο της Ένωσης με τίτλο "70 σκαλοπάτια... 1932-2002"