Το Wellness απογειώνεται για όλη την Ελλάδα αυτό το Σάββατο το απόγευμα στην παραλία Χαλκίδας - Ραντεβού στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου

 


Η  πρώτη αίσθηση που έχει δημιουργήσει το νέο διαδραστικό ηλεκτρονικό περιοδικό  "Evia Wellness Magazine"  είναι  αυτή της ευζωίας και της ελευθερίας του νου και των συναισθημάτων που εκπέμπουν οι σαγηνευτικές καμπύλες της Εύβοιας, από τα ύψη των κορυφογραμμών της εώς τις απόκρινες αλλά και κοσμοπολίτικες ακροθαλασσιές της.    

Εικόνες απίστευτης πραγματικότητας, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε βουνά,  αιωνόβια   εκκλησάκια,  παραμυθένια  δάση,  ταξιδιάρικες παραλίες κι όλα αυτά μέσα σε μια καταγάλανη  αγκαλιά, από την μια ο  Ευβοϊκός κόλπος και από την άλλη το Αιγαίο Πέλαγος. Αυτή είναι η Εύβοια !   

Την λαχτάρα να τα ζήσεις όλα, να τα γνωρίσεις από κοντά... ξεσηκώνει το "Evia Wellness Magazine",   όπως φυσά ο άνεμος γλυκά για να πετάξει ένα αλεξίπτωτο πάνω από την παραλία της Χαλκίδας ή για να σκορπίσουν στην ατμόσφαιρά μας τα χρώματα που παίζουν με τα φώτα της φύσης, μπροστά στα μάτια μας . 

Κι επειδή κάθε περιγραφή, πάντα, υστερεί της πραγματικότητας...  η μεγάλη ομάδα δημιουργίας του δικού σας Wellness Magazine, σας προσκαλεί και σας περιμένει σε ένα ερωτικό ραντεβού με την καλλονή  Εύβοια. 

Αυτό το υπέροχο νησί είναι έμπνευση  και δημιουργία για τον Γιώργο Γιαννάκη, που είναι έτοιμος και πάλι να μας εκπλήξει μοναδικά.

Αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, βλέμματα από όλη την Ελλάδα θα είναι στραμμένα  στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στην Χαλκίδα.....δεν θα λείψεις εσύ!!!