Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Λεωνίδα στην Ενορία του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου

 


 Το ύστατο αντίο στον αγαπημένο Λεωνίδα που έφυγε τόσο αναπάντεχα, θα πουν συγγενείς και φίλοι το Σάββατο 9 Απριλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου. 

Σε κλίμα πένθους και βαθιάς συγκίνησης, συντετριμμένη όλη τοπική κοινωνία του Αλιβερίου αλλά και ως την Κύμη και ως την Χαλκίδα και ακόμα πιο πέρα, θρηνούν από την Δευτέρα 5 Απριλίου για την οδυνηρή κατάληξη, ενός σπουδαίου αγωνιστή της ζωής, τον Λεωνίδα. 

Ο Λεωνίδας ήταν γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1975 και έφτασε σε ηλικία 46 ετών καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο αλλά πάντα χαμογελαστός έδειχνε την αγάπη του για όλο τον κόσμο και την ζωή. Ήταν γιος του αείμνηστου πατήρ Νικόλαου Βογιατζή, ο οποίος  έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή και της πρεσβυτέρας Χρυστούλας, αδερφός του Σταύρου, του Χαράλαμπου καθώς και του   Ιερέα της Ενορίας του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου, πατήρ Ευάγγελου Βογιατζή.

 Το Σαββάτο 9 Απριλίου  στις 12:00 η ώρα το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου, θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του Λεωνίδα.