Διευρυμένη συγκέντρωση των φίλων και μελών του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ στην Βόρεια Εύβοια την Κυριακή 3/4

 


Στα πλαίσια της Αυτοοργάνωσης του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 3.4.2022 στο Δημαρχείο του Δήμου Μαντουδιου, θα πραγματοποιηθεί Διευρυμένη συγκέντρωση των φίλων και μελών του  Κινήματος Αλλαγής στην Βόρεια Εύβοια .

 Στόχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι η οικοδόμηση ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, που με αφετηρία τις διαχρονικές αρχές και αξίες μας, προσδοκά να χαράξει μια νέα πορεία, συμβατή με τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.

Θέλουμε η Παράταξή μας να σέβεται τους θεσμούς και τη δημοκρατία, κι αυτό πρέπει να αντανακλάται και στην εσωτερική λειτουργία του κόμματος. Όπως πολλάκις έχει υπογραμμίσει και ο Πρόεδρός μας Θεσμικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα σημαίνει αξιοκρατική λειτουργία, εσωτερική διαφάνεια και προγραμματική συζήτηση στη βάση της κοινωνίας. Ένα κόμμα συλλογικής διαβούλευσης, με πρόγραμμα που το συνδιαμορφώνουν οι κοινωνικοί φορείς μαζί με την κοινωνία των πολιτών.

Ο λαός πρέπει να συμμετέχει σε δημοκρατικές διαδικασίες καθημερινά, όχι κάθε τέσσερα χρόνια. Αυτή ήταν από το 1974 η φιλοσοφία του χώρου μας. Απλά τώρα θα ενισχυθεί και ψηφιακά. Ξεκινήσαμε ως Κίνημα Βάσης και Αυτοοργάνωσης κι έτσι ανανεωμένοι συνεχίζουμε. 

Στη διαδικασία εκτός από την Διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή θα παρίσταται και τα μέλη των τοπικών οργανώσεων των Δήμων Μαντουδιου, Αγίας Άννας, Λίμνης, Αιδηψού και Ιστιαίας. Επίσης θα παρευρισκονται και το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μαργαρίτης και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Μάρα Κουκουδακη. 

Να μην απουσιάσει κανένας από αυτήν την ανοικτή δημοκρατική διαδικασία πού θα καθορίσει και την περαιτέρω πορεία της μεγάλης Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής Παράταξης. Με συντροφικους και 

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ