Μεγαλοπρεπής Πανηγυρικός Εσπερινός και Λιτανεία των Ιερών Λειψάνων και της Εικόνας του Αγίου Γεωργίου στο Αλιβέρι [ΦΩΤΟ]

 Με  Μεγαλοπρέπεια  τελέσθηκε  ο Πανηγυρικός Εσπερινός  στον Μητροπολιτικό Ναό του Αλιβερίου, ενόψει της μεγάλης εορτής του Τροπαιοφόρου Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου. 
Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής παύσης λόγω κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε η  παραδοσιακή λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Εικόνας του Αγίου Γεωργίου  στους κεντρικούς δρόμους της  πόλης του Αλιβερίου. Η εικόνα μεταφέρθηκε  βασταζόμενη από άνδρες της Πυροσβεστικής Δύναμης του Κλιμακίου Αλιβερίου.  Κατά την λιτάνευση ,  εψάλη δέηση στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας και στο Μνημείο των Ηρώων. 
Πλήθος πιστών ακολούθησε με κατάνυξη την περιφορά στην πόλη, οι οποίοι  κατά την επιστροφή στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ασπάστηκαν τα Ιερά Λείψανα και πέρασαν κάτω από την εικόνα. 
Ο πατήρ Νικόδημος ευχαρίστησε θερμά τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  που τίμησαν με την παρουσία τους τον εορτασμό του Ναού του  Αγίου Γεωργίου  και μετέφεραν την εικόνα κατά την περιφορά ενώ  μοίρασε στους πιστούς, τον ευλογημένο άρτο.