Μοναδική Εμπειρία Οινογνωσίας για την ομάδα των Δημοσιογράφων από το Επιμελητήριο της Εύβοιας [ΦΩΤΟ]

 


Αυτό το Σάββατο, βράδυ 2 Απριλίου σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνθέτουν τα καταστήματα της οδού Ερμού στην Χαλκίδα, φιλοξενήθηκαν οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στο "Press Trip" το οποίο έχει διοργανώσει το Eπιμελητήριο Εύβοιας και η Ένωση Καταστημάτων εστίασης Εύβοιας "ο Ξένιος ΖΕΥΣ". 

Την εκδήλωση παρουσίασε η Sommelier Κάλλια Σαμαντούρου και η γνωστή και καταξιωμένη οινολόγος Κική Ακριώτου η οποία είναι από το 2019 και οινοπαραγωγός. 

Στην Μοναδική αυτή εμπειρία Οινογνωσίας συμμετείχαν αρκετοί αναγνωρισμένοι  οινοπαραγωγοί της Ευβοίας ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 20 εξαιρετικά κρασιά, σπουδαία αποστάγματα από τους αμπελώνες της Εύβοιας. 

Τα σχόλια και οι εκδηλώσεις θαυμασμού διαδέχονταν με έκπληξη η μία την άλλη. 

Την παράσταση θα μπορούσαμε -διστακτικά- να πούμε, αφού όλα τα κρασιά και τα τσίπουρα που γεύτηκαν οι καλεσμένοι ήταν υπέροχα, πως έκλεψε ένα ιδιαίτερο παρασκεύασμα, οινοπνευματώδες ποτό  TZIN,  με εξαιρετική και ξεχωριστή γεύση που προκάλεσε ενθουσιασμό σε όλους τους παρευρισκόμενους  πρωτίστως γιατί είχε μοναδικά ευχάριστη  γεύση και δεύτερον γιατί ένα τόσο δύσκολο παρασκεύασμα αποτελεί ένα τόσο επιτυχημένο δημιούργημα μιας Ευβοϊκής Επιχείρησης .

Το event Οινογνωσίας  παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξένιος ΖΕΥΣ κ. Βασίλης Ευθυμίου, άλλα μέλη καθώς και ο κ. Μπάμπης Σφέτσας ο οποίος νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου παρουσίασε στην ομάδα των Δημοσιογράφων το φαινόμενο του Ευρίπου.

Ανάμεσα στους έγκριτους δημοσιογράφους των Αθηναϊκών ΜΜΕ που ξεναγήθηκαν κατά το δημοσιογραφικό ταξίδι στην Εύβοια, συμμετείχε και ο εκδότης του περιοδικού Evia Wellness Magazine κύριος Γεώργιος Γιαννάκης ο οποίος να επισημάνουμε ότι είναι ο δημιουργός των βασικών  βίντεο προώθησης του Ευβοϊκού κάλλους τα οποία  έχει κατασκευάσει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο την Περιφέρεια αλλά και του Δήμου Χαλκιδέων.